Jump to content
  • Kaydol

AGE OF EMPİRES I-II-III Tüm sürümler online oynama (dünya ile)

ELF
 Share

Önerilen Mesajlar

Öncelikle merhaba arkadaşlar bugun size age of empires serisinin online oynanısını anlatıcam çocuklugumuzun vazgeçilmez oyunlarındandır illaki özleyenler oynamak isteyenler vardır ki ben bazen piyasada server olmuyor ko serverlarının açılmasını beklerken falan zaman geçirmek amaçlı oynuyorum ve çok zevkli oluyor oyunda türkiyeden oyuncularda mevcut :) anlatıma geçelim.

1- öncelikle aşagıdaki adresden download bölümünden voolby adlı programı indiriyoruz.

XLnRkk.jpg

2-kurup üyelik alıyoruz.

Jn5bAQ.jpg

3-giriş yapıyoruz ve dosya >> game browser'a tıklıyoruz..

rZqz9m.jpg

4- karşımıza aşagıdaki gibi oyun modlarının listeleri geliyor

zrWo47.jpg

5-Burdan katıl yada watch diyerek oyuna katılıp yada oynanan oyunu izleyebiliriz5MA6Yz.jpg

NOT:OYNAMAK İSTEDİGİNİZ MOD BİLGİSAYARINIZDA YÜKLÜ OLMASI GEREKMEKTEDİR MYTHOLOGY TİTANS OYNAMAK İSTİYORSANIZ ÖNCELİKLE MYTHOLOGY KURUP ÜSTÜNE TİTANS'I KURMANIZ GEREKMEKTEDİR TİTANS EK PAKET OLDUGU İÇİN

OYUNDAN Bİ KAÇ RESİM ÇEKMEK İSTEDİM AMA OYUN BİRAZ ESKİ OLDUGU İÇİN PİXEL SORUNU YAŞADIM :)

KENDİNİZ DE ODA KURUP ARKADAŞLARINIZLA OYNAYABİLİRSİNİZ 2 VS 2 VB.

OYUNUN DOWNLOAD LİNKİNİ VERMİYORUM EGERKİ BULAMAYAN OLURSA BANA MESAJ ATABİLİR BEN TORRENT OLARAK İNDİRDİM HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR :) KAPIŞMAK İSTEYEN OLURSA voolby:rewenqe09 olarak beni ekleyebilir yardımcı olurum :)

:)

tarihinde ELF tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...