burak3568 Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 İyi gunler bot yapımcıları öncelikle bot suanda stabil bi şekilde tek char calısıyor 48 saat online kaldım enson sıkılıp ben cıktım diyebilirim elinize saglık . öncelikle sıkıntım su yöndedir steamkobot inject etigim zaman bug hatası alıyorum onunla ilgilenirseniz cok güzel olur . ekstra olarak notice gecerse town at özelligi olmazsa olmaz dedigmiz turden 30 -45 dk sonra çizdigimiz rotadan geri slota gelirse yemede yanında yat desek yeridir . Son olarakta sizden ricam karsı irk gelirse mob sec yerine karsı ırk secmesi ciddi anlamda buna ihtiyacımız var karsı ırk slota geliyor tekliyip gidiyor olmadı karsı ırk gelirse slotu terket özelligi eklensin 2 dk bi gelip kontrol etsin ws sizin için yapması zor olmasa gerek bot bukadar iyiken bunlarda olursa ciddi anlamda bizim için iyi olur iyi forumlar kolay gelsin . @aktay28 @DEVILCRAFTY Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
burak3568 Şubat 19, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 19, 2016 gönderildi @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar