Guest zaa23 Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Merhabalar bugün darkkoda 3 maden çarım arka arkaya ban yemiş acaba bunu xskip mi algılıyor yoksa farklı bir algılanma türümü var rotalar manueldi yani duvardan felan geçmiyordu wall hack speed hack de açık değildi yani gayet normal gidip geliyordu. yani bu işin bir algılama sistemi varsa nelere dikkat etmemiz gerekiyor. Burası takip ediliyorsa bilen birileri özelden mesaj atabilir mi teşekkürler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kartal67 Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi maden durursa baslat secenegın acıktı muhtemelen o yuzden ban yedın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Guest zaa23 Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi maden durursa baslat secenegın acıktı muhtemelen o yuzden ban yedın evet o şeçenek açıktı ama onla nasıl bir alakası varki üstadım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi xSkip ekran görüntünüzü çekebiliyor , kontrol edilmiş olabilirsiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Guest zaa23 Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi xSkip ekran görüntünüzü çekebiliyor , kontrol edilmiş olabilirsiniz anladım bunu bilmiyordum teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar