Jump to content
  • Kaydol

Bot Alımı ile ilgili yardım

furkan52
 Share

Önerilen Mesajlar

Merhaba botu alıcam fakat sepete atınca 21.18 tl oluyor hesaba 20tl yüklesem alabiliyormuyum yoksa en az 25tl mi yüklemem gerekli ?

paypalına eklediğin kredi kartının kalan limiti veya bakiyesi 21.18 tl olması gerekiyor.paypal bakiyesi ile ürün alamazsınız.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

paypalına eklediğin kredi kartının kalan limiti veya bakiyesi 21.18 tl olması gerekiyor.paypal bakiyesi ile ürün alamazsınız.

Atm den kartsız işlemle yatırıcam onun için soruyorum 20tl yatırırsam sıkıntı olurmu ? Alabilirmiyim yani ?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

hatta su an bir tane daha çektim 2 tane aldım sayende :)

İstersen geri ödemesini yapabilirim, hesabındaki fatura bilgilerini düzgün girmediğin için kontrollere takılıyor 2. ödemende gözükmüyor fakat onuda hesabına tanımlıyorum şimdi ilk kelimelerimi kabul edersen

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Fakat bu hesaptan 2 adet alındı biri paypal üzerinden kredi kartı ile ikincisi ise paypal hesabındaki bakiye ile oldu.Çünkü ikinci botu alırken kullanılan paypal hesabında kredi kartı bağlı değildi.Yani paypal bakiyesi ile satın alma mümkün :)

tarihinde kokarca3595 tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...