furkan52 Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 19, 2016 Merhaba botu alıcam fakat sepete atınca 21.18 tl oluyor hesaba 20tl yüklesem alabiliyormuyum yoksa en az 25tl mi yüklemem gerekli ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Şubat 19, 2016 gönderildi Share Şubat 19, 2016 gönderildi Merhaba botu alıcam fakat sepete atınca 21.18 tl oluyor hesaba 20tl yüklesem alabiliyormuyum yoksa en az 25tl mi yüklemem gerekli ? paypalına eklediğin kredi kartının kalan limiti veya bakiyesi 21.18 tl olması gerekiyor.paypal bakiyesi ile ürün alamazsınız. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
furkan52 Şubat 20, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 20, 2016 gönderildi paypalına eklediğin kredi kartının kalan limiti veya bakiyesi 21.18 tl olması gerekiyor.paypal bakiyesi ile ürün alamazsınız. Atm den kartsız işlemle yatırıcam onun için soruyorum 20tl yatırırsam sıkıntı olurmu ? Alabilirmiyim yani ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi Atm den kartsız işlemle yatırıcam onun için soruyorum 20tl yatırırsam sıkıntı olurmu ? Alabilirmiyim yani ? Alabilirsin fakat atm 2.87tl kesinti yapıyor 25 yatırıyorsun furkan52 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat tiryaki Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi paypal ile ödememi yaptım kredi kartı işlemlerimdede çekildi gözüküyor ama key alamadım acil yarddım edermisiniz ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi paypal ile ödememi yaptım kredi kartı işlemlerimdede çekildi gözüküyor ama key alamadım acil yarddım edermisiniz ? Bütün işlemlerin başarısız gözüküyor, satın alım gerçekleştiğinde "Koxper" rütbesi gelir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat tiryaki Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi ama paypal ödeme makbuzu gönderdi kredi kartımda cekim makbuzu var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi ama paypal ödeme makbuzu gönderdi kredi kartımda cekim makbuzu var PayPal ödeme onaylandı bilgisi göndermemiştir belki kontrol ediyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat tiryaki Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi hatta su an bir tane daha çektim 2 tane aldım sayende :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi hatta su an bir tane daha çektim 2 tane aldım sayende :) İstersen geri ödemesini yapabilirim, hesabındaki fatura bilgilerini düzgün girmediğin için kontrollere takılıyor 2. ödemende gözükmüyor fakat onuda hesabına tanımlıyorum şimdi ilk kelimelerimi kabul edersen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
murat tiryaki Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi yok tamam onuda tanımlarsan hesaba iyi olur 30 günlük kullanırım ilginize teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
furkan52 Şubat 20, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 20, 2016 gönderildi Alabilirsin fakat atm 2.87tl kesinti yapıyor 25 yatırıyorsun Teşekkürler :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kalvax Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi Speedbotu aldım paypaldan ödeme yaptım ödeme onaylandı simdi napacagım ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi Speedbotu aldım paypaldan ödeme yaptım ödeme onaylandı simdi napacagım ? http://devilcrafty.net/index.php?app=nexus&module=clients§ion=purchases bu linkte satın aldığında key belirir, koxpu indirip kayıt olursun sonra keyini yüklersin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
AnzavuR Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi Selam Merhaba; Kredi Kartından alım gerçekleştirebiliyormuyuz acaba? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi Selam Merhaba; Kredi Kartından alım gerçekleştirebiliyormuyuz acaba? http://devilcrafty.net/store/ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
AnzavuR Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi Hocam Çıldırdım almıyor bir türlü sanırım paypal hesabım eski baya bişeyler istedi gönderdim onların onayını bekliyor heralde herhangi bir internet sitesinde satışınız var mı? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi Hocam Çıldırdım almıyor bir türlü sanırım paypal hesabım eski baya bişeyler istedi gönderdim onların onayını bekliyor heralde herhangi bir internet sitesinde satışınız var mı? GameCrea'da var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
AnzavuR Şubat 28, 2016 gönderildi Share Şubat 28, 2016 gönderildi GameCrea Kredi Kartı çekmiyor,YeşilYurtta var ama aktay diyor onu alsam olur mu? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
vakvak Şubat 29, 2016 gönderildi Share Şubat 29, 2016 gönderildi paypal nakit kartımı paypala tanımladım paypal nakıt kartımın ıcerısınde urunu alacak kadar para olmasına ragmen kartı guncelle dıye uyarı verıp duruyor yardım edermısnız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Şubat 29, 2016 gönderildi Share Şubat 29, 2016 gönderildi (düzenlendi) paypalına eklediğin kredi kartının kalan limiti veya bakiyesi 21.18 tl olması gerekiyor.paypal bakiyesi ile ürün alamazsınız. Fakat bu hesaptan 2 adet alındı biri paypal üzerinden kredi kartı ile ikincisi ise paypal hesabındaki bakiye ile oldu.Çünkü ikinci botu alırken kullanılan paypal hesabında kredi kartı bağlı değildi.Yani paypal bakiyesi ile satın alma mümkün :) Şubat 29, 2016 tarihinde kokarca3595 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar