ikiztepe55 Oluşturuldu: Şubat 20, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 20, 2016 Speedy bot ölü mob sorunu çözüldü diyonuz ama hiç çözülmemiş ikidebir ölü mob başında 1 dk falan bekliyor bu da zaman kaybına yol açıyor ve sıklıkla oluyor bu lütfen bu sorunu çözermisiniz . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi Mob arama kısmındaki HP Tazele özelliğini açık bırakmayın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ikiztepe55 Şubat 20, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 20, 2016 gönderildi Mob arama kısmındaki HP Tazele özelliğini açık bırakmayın açık değil zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Vayne Şubat 22, 2016 gönderildi Share Şubat 22, 2016 gönderildi (düzenlendi) Aynı Problemi an itibari ile bende yaşamaya başladım. Delos'a girdim her kestiğim MOB'un başında MOB yokolana kadar bekliyodu bildiğin atak kapatıp elle Döndüm,( problem Delostan kaynaklıdır diye düşünmüştüm, eslant geçtim Harpy Kesiyorum Yine aynı şey oluyo, gün boyu taramalı gibi çalışan Bot şu son 2 saattir ÖlüMOB'ların başından Ya'sin Okumadan ayrılmaz oldu.. @aktay28 Şubat 22, 2016 tarihinde Vayne tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar