buraax Oluşturuldu: Şubat 20, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 20, 2016 İlk önce 19xx koxp satın aldım ondan sonra canlı destek ile konusup bir soru sordum multi client satın aldıgımızda bütün çarlarda aynı koxpu kullanabiliyomuyuz yoksa çar sayısı kadar koxp almakmı gerekli dedim tek koxp kullanabilirsiniz dedi sonra multi clientde satın aldım multi clienti kurdum 2. karakteri açtığımda 2. çarda koxp çalışmıyordu tekrar aynı kişiye sordum canlı destekdeki foruma girmemi söyledi kendisinin bilgisi olmadıgını söyledi varmı bi bilgisi olan ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi İlk önce 19xx koxp satın aldım ondan sonra canlı destek ile konusup bir soru sordum multi client satın aldıgımızda bütün çarlarda aynı koxpu kullanabiliyomuyuz yoksa çar sayısı kadar koxp almakmı gerekli dedim tek koxp kullanabilirsiniz dedi sonra multi clientde satın aldım multi clienti kurdum 2. karakteri açtığımda 2. çarda koxp çalışmıyordu tekrar aynı kişiye sordum canlı destekdeki foruma girmemi söyledi kendisinin bilgisi olmadıgını söyledi varmı bi bilgisi olan ? Canlı destek kimmiş :G http://devilcrafty.net/topic/3690-sorunlar-ve-cozumleri-tek-konu-altinda/ buraya göz at, sorun yok bu arada normal olarak launcheri açıp patch attır oyuna bir kere normal gir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 20, 2016 gönderildi Share Şubat 20, 2016 gönderildi Canlı destek kimmiş :G http://devilcrafty.net/topic/3690-sorunlar-ve-cozumleri-tek-konu-altinda/ buraya göz at, sorun yok bu arada normal olarak launcheri açıp patch attır oyuna bir kere normal gir YYG'deki canlı destekten bahsediyo galiba :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
buraax Şubat 20, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 20, 2016 gönderildi aynen ordaki canlı destekle konustum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
siyah67tr Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi Xskip koxp pt başkanı takip ve pt başkanı atak çalışmıyor var mı bi çözümü Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes155 Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi bence de yanlıştır o yaptığın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
danban Şubat 22, 2016 gönderildi Share Şubat 22, 2016 gönderildi ARKADAŞLAR MERHABA BEN DUNE KADAR MULTİYLE GIREBILIYODUM VE SMDI GİREMIYORUM ALDIGIM HATA 18:48 22-2-2016 -> Sunucu Bağlantıyı Kapattı. Olası Sebepler : Hatalı Kullanıcı Adı/Şifre - Süre Kalmayan Hesap - Farklı pc ile tek hesap girişi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Şubat 22, 2016 gönderildi Share Şubat 22, 2016 gönderildi ARKADAŞLAR MERHABA BEN DUNE KADAR MULTİYLE GIREBILIYODUM VE SMDI GİREMIYORUM ALDIGIM HATA 18:48 22-2-2016 -> Sunucu Bağlantıyı Kapattı. Olası Sebepler : Hatalı Kullanıcı Adı/Şifre - Süre Kalmayan Hesap - Farklı pc ile tek hesap girişi aldiğin hatanın sebebi zaten yazıyor. 1. kullanıcı adını yada şifreni yanliş yazıyorsun 2. süren bitmiş Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar