WilliamWallace Oluşturuldu: Şubat 21, 2016 Share Oluşturuldu: Şubat 21, 2016 koxp 'u aldıktan ve kullandıktan 1 gün sonra komple karakterimi dizidikten sonra karakterimin soyulmasını anlamıyorum amacım kimseyi suçlamak değil fakat windows 10 2 günlük formatlanmış temiz bir bilgisayarda sadece koxp kullanılıp ertesi günü soyulmamı bana mantıklı açıklayabillecek birsi varsa yorumları bekliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi koxpa yorma yada bilgisayarına ıd şifreni bilen birisi olabilir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
curosowa Şubat 21, 2016 gönderildi Share Şubat 21, 2016 gönderildi Koxpun yapımcıları oldukça profesyonel usko olsa hadi diyeceğim neyse ama burası pvp adamlar istedikleri itemi istedikleri gibi bugtan yararlanıp zaten yapabiliyor.Yani Koxpla ilgili birşey olmasının mümkünatı yok Sen bence pc ne flas taktıysan tarat veya indrdiklerine dikkat et Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
WilliamWallace Şubat 21, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 21, 2016 gönderildi Çözüldü Bulundu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
WilliamWallace Şubat 21, 2016 gönderildi Yazar Share Şubat 21, 2016 gönderildi Çözüldü Bulundu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar