Serseriwarrior Oluşturuldu: Şubat 9, 2014 Share Oluşturuldu: Şubat 9, 2014 Merhaba arkadaşlar Adım Atakan yaş 20 ye giriyoruz inşallah :D Gestaş deniz ulaşımda hala daha stajyer olarak devam ediyorum ( ne gereği varsa 4 ay a kurtulucam :D ) Aynı zamanda üniversite hazırlığı yapıyorum Çanakkalede yaşıyorum :) Hobilerim : Gezmek Sinemaya gitmek Kitap okumak Tbl Editörlük :) DEVILCRAFT buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Reedus Şubat 28, 2014 gönderildi Share Şubat 28, 2014 gönderildi Hoş geldin kanka :P Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bac10 Mart 1, 2014 gönderildi Share Mart 1, 2014 gönderildi H.Geldin ATAKANCIM :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ziiNc Mart 16, 2014 gönderildi Share Mart 16, 2014 gönderildi sen coderlikte yapıyorsun diye biliyordum :)) hatta sen alperide tanıyorsun sanırım :) Alper özişseven / İzmir , Konak :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Larkozs Mart 28, 2014 gönderildi Share Mart 28, 2014 gönderildi Hoşgeldin m.o kardeş Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
regure28 Mayıs 15, 2015 gönderildi Share Mayıs 15, 2015 gönderildi selam memnun oldum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar