Jump to content
  • Kaydol

Cardinal mı eslant mı

çağdaş
 Share

Önerilen Mesajlar

Ben aincloda kasıyordum HTC çok dolu diye. 
DC pre  ile .
1 inventoryi 8-9 dakikada doldurursun . 2 kişi 15 dakikada dolduruyorduk biz  22-22 slottan 44 item yani . 
O da yaklaşık olarak 1.200 M ile - 1.800M arası para veriyor.Düşen silah giysi dengesine göre 20 satmanın ortalaması 1.370 M civarı
Üstünün çok dolmaması için +20K yap kolluklar kafalıklar gelmesin.

MP rec ile kestiğim için mana çok az gidiyor. Manuel olarak kesiyordum ama k0xpla R de kaçırmadığı için mana hiç gitmeyebilir.

Cardinal gereksiz çöp slotları daha iyi . Ama levelim itemim iyi değil diyorsan cardinal de kurtarır yani.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

DC pre  ile .
1 inventoryi 8-9 dakikada doldurursun . 2 kişi 15 dakikada dolduruyorduk biz  22-22 slottan 44 item yani . 
O da yaklaşık olarak 1.200 M ile - 1.800M arası para veriyor.Düşen silah giysi dengesine göre 20 satmanın ortalaması 1.370 M civarı

MP rec ile kestiğim için mana çok az gidiyor. Manuel olarak kesiyordum ama k0xpla R de kaçırmadığı için mana hiç gitmeyebilir.

Cardinal gereksiz çöp slotları daha iyi . Ama levelim itemim iyi değil diyorsan cardinal de kurtarır yani.

Bp ilemi kasıyorsun dostum?Aionclo kolay düşüyor fakat elle kasmak bunaltıyor olsa gerek

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

DC pre  ile .

ainclo için en düşük kaç lwl olmak gerek dostum?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Bp ilemi kasıyorsun dostum?Aionclo kolay düşüyor fakat elle kasmak bunaltıyor olsa gerek

ainclo için en düşük kaç lwl olmak gerek dostum?

BP ile kasıyorum aynen 73 lvl . Yani k0xpa göre biraz sıkıcı olabiliyor ama günde 2 saat kasıyorduk işte 8 tur şeklinde hem süre tutuyoruz hem konuşuyoruz vs. 
Judge ile de kesersin ama judgenin masrafı çok bana göre hem kağıt hem taş , helis tercihim . ( judge ile de kar edersin orası ayrı da )
MP rec ile her vuruşta 50-100 mana azalıyor her canavar için 1 pot harcıyorum.
Kiralık itemli +65 civarı okçu ile de kesersin 5+3 ile seri oluyor. HP potu da gider ama masrafı kurtarır.

10m değeri o zaman daha yüksekti 6.5 - 7 TL civarı olduğundan işimize geliyordu ama şuan manuel kasanları kurtarmaz. İİ  Shard daha iyi o konuda.Tabi koxpla pek önemli değil.
Tabi daha iyi para kasma yolu Magic Hammer ama GM de oraya çok bakıyor. Fazla afk bırakmaya gelmez

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

• Yeni Oluştur...