çağdaş Oluşturuldu: Mart 4, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 4, 2016 Herkese merhaba. Cardinalde para kasan arkadaşlar varsa onlara Bi sorum olacak. Ben eslantta htc den çöp kasıyorum günde 1gb ney getirisi var en az. Cardinal Nasıl acaba ortalama ne kadar getirisi oluyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
1stanbul34 Mart 4, 2016 gönderildi Share Mart 4, 2016 gönderildi Cardinal droplarını çok düsürmüsler estlant çöp slotlarında farm yapmak daha mantıklı. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
gaoos Mart 4, 2016 gönderildi Share Mart 4, 2016 gönderildi 23 saatte dc presiz 4lü slotta 350 tane asga fruit çıktı kardeşim. şu gündür cardinal dropları çök kötüü Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akahoshi Mart 4, 2016 gönderildi Share Mart 4, 2016 gönderildi Ben aincloda kasıyordum HTC çok dolu diye. DC pre ile . 1 inventoryi 8-9 dakikada doldurursun . 2 kişi 15 dakikada dolduruyorduk biz 22-22 slottan 44 item yani . O da yaklaşık olarak 1.200 M ile - 1.800M arası para veriyor.Düşen silah giysi dengesine göre 20 satmanın ortalaması 1.370 M civarı Üstünün çok dolmaması için +20K yap kolluklar kafalıklar gelmesin. MP rec ile kestiğim için mana çok az gidiyor. Manuel olarak kesiyordum ama k0xpla R de kaçırmadığı için mana hiç gitmeyebilir. Cardinal gereksiz çöp slotları daha iyi . Ama levelim itemim iyi değil diyorsan cardinal de kurtarır yani. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ottomanpunch Mart 4, 2016 gönderildi Share Mart 4, 2016 gönderildi Ben aincloda kasıyordum HTC çok dolu diye. DC pre ile . 1 inventoryi 8-9 dakikada doldurursun . 2 kişi 15 dakikada dolduruyorduk biz 22-22 slottan 44 item yani . O da yaklaşık olarak 1.200 M ile - 1.800M arası para veriyor.Düşen silah giysi dengesine göre 20 satmanın ortalaması 1.370 M civarı Üstünün çok dolmaması için +20K yap kolluklar kafalıklar gelmesin. MP rec ile kestiğim için mana çok az gidiyor. Manuel olarak kesiyordum ama k0xpla R de kaçırmadığı için mana hiç gitmeyebilir. Cardinal gereksiz çöp slotları daha iyi . Ama levelim itemim iyi değil diyorsan cardinal de kurtarır yani. Bp ilemi kasıyorsun dostum?Aionclo kolay düşüyor fakat elle kasmak bunaltıyor olsa gerek Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dalavere Mart 4, 2016 gönderildi Share Mart 4, 2016 gönderildi Ben aincloda kasıyordum HTC çok dolu diye. DC pre ile . 1 inventoryi 8-9 dakikada doldurursun . 2 kişi 15 dakikada dolduruyorduk biz 22-22 slottan 44 item yani . O da yaklaşık olarak 1.200 M ile - 1.800M arası para veriyor.Düşen silah giysi dengesine göre 20 satmanın ortalaması 1.370 M civarı Üstünün çok dolmaması için +20K yap kolluklar kafalıklar gelmesin. MP rec ile kestiğim için mana çok az gidiyor. Manuel olarak kesiyordum ama k0xpla R de kaçırmadığı için mana hiç gitmeyebilir. Cardinal gereksiz çöp slotları daha iyi . Ama levelim itemim iyi değil diyorsan cardinal de kurtarır yani. ainclo için en düşük kaç lwl olmak gerek dostum? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
çağdaş Mart 4, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 4, 2016 gönderildi Kardeşim aincloda ve satiros bence htc den falan kat kat seri ama okçuyum 9 lu ol dc veriyor. Bi çözümü falan olsa direk oralara bırakıcam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akahoshi Mart 4, 2016 gönderildi Share Mart 4, 2016 gönderildi Bp ilemi kasıyorsun dostum?Aionclo kolay düşüyor fakat elle kasmak bunaltıyor olsa gerek ainclo için en düşük kaç lwl olmak gerek dostum? BP ile kasıyorum aynen 73 lvl . Yani k0xpa göre biraz sıkıcı olabiliyor ama günde 2 saat kasıyorduk işte 8 tur şeklinde hem süre tutuyoruz hem konuşuyoruz vs. Judge ile de kesersin ama judgenin masrafı çok bana göre hem kağıt hem taş , helis tercihim . ( judge ile de kar edersin orası ayrı da ) MP rec ile her vuruşta 50-100 mana azalıyor her canavar için 1 pot harcıyorum. Kiralık itemli +65 civarı okçu ile de kesersin 5+3 ile seri oluyor. HP potu da gider ama masrafı kurtarır. 10m değeri o zaman daha yüksekti 6.5 - 7 TL civarı olduğundan işimize geliyordu ama şuan manuel kasanları kurtarmaz. İİ Shard daha iyi o konuda.Tabi koxpla pek önemli değil. Tabi daha iyi para kasma yolu Magic Hammer ama GM de oraya çok bakıyor. Fazla afk bırakmaya gelmez Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar