fevzi Oluşturuldu: Mart 5, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 5, 2016 Ücretsız saatler zamandın da calışıpda botunu deneyemenler için deneme kodu gondermı yapıyomusunuz ? Arpetias buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Arpetias Mart 5, 2016 gönderildi Share Mart 5, 2016 gönderildi Hocam bende speedy botu bugün alamyı düşünüyorum ama bazı sorunlar olmasından korkuyorum en azından yarım saatlik deneme sürümü verilse çok iyi olur Beğenirsem bugün botu alıcam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
comedian Mart 5, 2016 gönderildi Share Mart 5, 2016 gönderildi kardeş 7 ila 9 arasi deneyebilirsin. Bilmiyorum suan slot alamiyorum ben bu botla. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Mart 5, 2016 gönderildi Share Mart 5, 2016 gönderildi Hocam bende speedy botu bugün alamyı düşünüyorum ama bazı sorunlar olmasından korkuyorum en azından yarım saatlik deneme sürümü verilse çok iyi olur Beğenirsem bugün botu alıcam aksam 19:00-21:00 arası deneme surumu var dıye bılıyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Mart 5, 2016 gönderildi Share Mart 5, 2016 gönderildi Ücretsız saatler zamandın da calışıpda botunu deneyemenler için deneme kodu gondermı yapıyomusunuz ? Lütfen konu açmadan önce forumu araştırın. http://devilcrafty.net/topic/5099-speedybot-steamko-ucretsiz-kullanim-saatleri/ Yukarıdaki sabit konuda da açıklandığı gibi ; SpeedyBot SteamKO bu günden itibaren saat 19:00 - 21:00 arası ücretsiz kullanıma açılmıştır, bu saatler arasında hesabınız da süre olmasa da girebilirsiniz. Herhangi bir sorun olmadığı sürece kapatılmayacaktır ücretsiz saatler. Not : Bu süreler arası bitince koxp kapanacaktır oyunla beraber. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar