Jump to content
  • Kaydol

Eskiden DC yemezdim ama şimdi...


çağdaş
 Share

Önerilen Mesajlar

 PC'den PC'ye mi değişiyor bu konuyu tam olarak bende çözebilmiş değilim ama şunu söyleyebilirim BAN , İnternet Kopması , Elektrik Kesintisi vs. Durumlar hariç oyundan DC almıyorum(atak hızımı 999'a kadar düşürmüşlüğüm var , mesafeyi 40ta 50de tutmuşluğum ve bu ayarlarla 9lu ok kullanmışlığım var , Slot alabilmek adına  :doge: ) 

He ama sağlıklısı ne çok seri nede çok yavaş 1350atak hızı 20de mesafe'dir bana göre. dikkat edilmesi gereken ayrıntılar R atak işaretli olmycak oto mob değil sadece liste şeklinde oynycaksınız, R atak hızı 1600 altına düşmycek , Max'den it looting ayarlarını daha önce it loot kullandıysan 0lamanı öneririm. koxpta oto kutu hepsi seçili olsun vs vs.

 Ya işin gerçeği, ben ayarları ne yaparsam yapayım yukarıda saydığım sebepler dışında DC almıyorum(Eslanttaki htc htb slotlarında.) Diğer çöp slotlarında botsuz dahi  5-3 kombo yapmaya başladıktan 2dk sonra DC veriyo buda bi dip NOT olarak kalsın.  ;)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Para kasarken değilde level kasarken görevleri yaparken koxpa bırakıyorum 5dakka içer gidip geliyorum dc yemiş. Ama half troll Warrior a bıraktım yemedi. Sanırım her slotun ayarı ayrı gibi bişey. Bi Ada'mdan duymuştum bunu. Adam yanıma geldi ayar yaptım htc için slot alamazsın dedi. Haklıdıyda kiralık istemli Ada'mdan slot alamıyordum

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...