akahoshi Oluşturuldu: Mart 12, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 12, 2016 (düzenlendi) @[member="DEVILCRAFT"] şu forum işini ne zaman çözeceksin. Herkes birbirinin hesabını görüyor. Bugün 50 kez giriş yap dedim kendi hesabıma giremiyorum. Girdiğimde ise başka hesaplara giriyor. Bir tek bende de olmuyor bu hata. Koxp alacağız kod başkasına gidecek. Şunu hallet bir an önce Mart 12, 2016 tarihinde akahoshi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 12, 2016 gönderildi Share Mart 12, 2016 gönderildi (düzenlendi) @[member="DEVILCRAFT"] şu forum işini ne zaman çözeceksin. Herkes birbirinin hesabını görüyor. Bugün 50 kez giriş yap dedim kendi hesabıma giremiyorum. Girdiğimde ise başka hesaplara giriyor. Bir tek bende de olmuyor bu hata. Koxp alacağız kod başkasına gidecek. Şunu hallet bir an önce Önbellek ve çerezleri temizle chrome yada her ne kullanıyorsan, sadece ana sayfa için geçerli oluyordu Mart 12, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kaan1200 Mart 12, 2016 gönderildi Share Mart 12, 2016 gönderildi Valla bu sıkıntı sanırım bir tek bende yok :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akahoshi Mart 13, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 13, 2016 gönderildi Valla bu sıkıntı sanırım bir tek bende yok :) Çoğu kişide oluyor arkadaşımda da oldu. Neyse deneyelim bakalım çerez önbellek olayını. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 13, 2016 gönderildi Share Mart 13, 2016 gönderildi Forumu güncelledim sorunu sadece siz yaşamazsınız bende yaşarım ( daha önce oldu o yüzden biliyorum ) fakat üyelik değişimi olmadı daha Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Kizilcik65 Mart 13, 2016 gönderildi Share Mart 13, 2016 gönderildi Devilcraft birde şu xskip sunucu sorununa bi baksanız bilgilendirma yapılmadı sunucu düzelecek vs. denilmişti Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 13, 2016 gönderildi Share Mart 13, 2016 gönderildi Devilcraft birde şu xskip sunucu sorununa bi baksanız bilgilendirma yapılmadı sunucu düzelecek vs. denilmişti Sunucu da problem yok ? düzelecek olan nedir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
CrabLouse Mart 13, 2016 gönderildi Share Mart 13, 2016 gönderildi Valla ben sürekli kontrol ediyorum belki biri yeni key almıştır diye herkesin bildirimlerine bakıyorum :D Kendi profilimden çok başkalarınınkine giriyorum ben istemeden :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Mart 14, 2016 gönderildi Share Mart 14, 2016 gönderildi Valla ben sürekli kontrol ediyorum belki biri yeni key almıştır diye herkesin bildirimlerine bakıyorum :D Kendi profilimden çok başkalarınınkine giriyorum ben istemeden :D üc kagıtcı dedected ban pls ... :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Mart 14, 2016 gönderildi Share Mart 14, 2016 gönderildi Sunucu da problem yok ? düzelecek olan nedir he yok problem şuan giden sunucu başka sunucu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Geniusa Mart 14, 2016 gönderildi Share Mart 14, 2016 gönderildi he yok problem şuan giden sunucu başka sunucu Aynen gitti sunucu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
petran23 Mart 14, 2016 gönderildi Share Mart 14, 2016 gönderildi SUNUCU GITTI GENE DEVICRAFT DUZELT SUNU ARTIK Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
siyah67tr Mart 14, 2016 gönderildi Share Mart 14, 2016 gönderildi @[member="DEVILCRAFT"] Sunucu bağlantısı beklenmedik şekilde bilgisayarınız tarafından kapatılmış. diye hata alıyorum aralıklarla var mı bunun bi çözümü ilgilenirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
siyah67tr Mart 14, 2016 gönderildi Share Mart 14, 2016 gönderildi @[member="DEVILCRAFT"] Sunucu bağlantısı beklenmedik şekilde bilgisayarınız tarafından kapatılmış. Aralıklarla bu hatayı alıyorum var mı bi çözümü Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar