adnaning Oluşturuldu: Mart 12, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 12, 2016 kaç gündür kastığım slot hiç problem yaşamadım inv doldugunda asga ya koşuyor dere tepe tırmanıyor kafayı yiyor kısacası tırmandıktan sonra town atıp tekrar slota gitmeye calışıyor 3-4 defadır slot degıstırerek denedım duzelmedı bı yardım eder misiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kaan1200 Mart 12, 2016 gönderildi Share Mart 12, 2016 gönderildi Hocam rotayı silip tekrar dene o sorun bendede olmuştu ama değiştir rotayı slotu değiştirmene gerek yok rotada ufak bi sıkıntı vardır :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
adnaning Mart 12, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 12, 2016 gönderildi dostum ınanmazsın belkı 10 kere degıstırdım ya dedıgımı yapıyor yada çok guzel bı sekılde tekrar asgaya gelıp köpeklere doğru devam ediyor anlamış değilim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
adnaning Mart 12, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 12, 2016 gönderildi hata devam ediyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kaan1200 Mart 12, 2016 gönderildi Share Mart 12, 2016 gönderildi @[member="DEVILCRAFT"] üstada bir sor derim bu sıkıntı seninle birlikte bi kaç kişide daha var umarım sorunun en kısa zamanda düzelir sinir bozucu bir durum cünkü :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ozan yemeniciler Mart 13, 2016 gönderildi Share Mart 13, 2016 gönderildi aynı sorun bendede var.benim anladığım kadarıyla rprye gitmeden önce attackı kapaması gerekiyor koxpun sonra slota dönünce tekrar otomatik attack açsın. yani bunu koxpa ekleyerek bi deneyebilirmisin devilcraft. @DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
çağdaş Mart 13, 2016 gönderildi Share Mart 13, 2016 gönderildi Kardeşim bu sorunu en az 5 kere cevapladım. Uzun uzun sorunun kaynağını yazmıyorum direk çözümü söylüyorum. Her gate ve town attığınızda. Botta rota kaydetme yerinde "town" ve "gate" yazısının altındaki 1. Rotayı mouse sol click ile çift tıklayarak sil. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar