warmaster Oluşturuldu: Mart 15, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 15, 2016 Forumda yazılanları yapmama rağmen 10 dakkada 1 suspicous program detected hatası alıp oyundan düşüyorum. Fikri olan yardımcı olabilecek önerisi olan varsa sevinirim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmet adanali Mart 15, 2016 gönderildi Share Mart 15, 2016 gönderildi aynı sıkıntı bende de var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ergn1 Mart 16, 2016 gönderildi Share Mart 16, 2016 gönderildi aynı sıkıntı bendede var çözen arkadaşlardan yardım bekliyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Mart 16, 2016 gönderildi Share Mart 16, 2016 gönderildi tw yollayın özelden yardım edıyım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Mart 16, 2016 gönderildi Share Mart 16, 2016 gönderildi @[member="DEVILCRAFT"] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 16, 2016 gönderildi Share Mart 16, 2016 gönderildi Suspicious Program Detected (3rd party programs) 0xe019100b Error Fix Genel x3 hatalarından bir tanesi göz atın REPUBLIC buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
warmaster Mart 17, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 17, 2016 gönderildi @[member="DEVILCRAFT"] bendeki suspicious hatasını almadan oyunda kalmanın yolunu buldum fakat hoş bir yol değil. Şöyle oluyor belki bir önerin olur. Bilgisayarımda 2 monitör kullanıyorum. Birincil monitörde knight online'ı açıp ikinci monitörümde gündelik işlerime bakıyordum. Fakat sürekli suspicious program detected vermeye başladı. Sonra bu hatayı diğer ekrana geçtiğim anlarda vermeye başladığını anladım. Sürekli oyunu aktif olarak tuttuğumda sıkıntı olmuyor. O zaman dedim diğer monitörü iptal edeyim tek monitör kullanıp alt+tab la gündelik işlerime bakayım fakat yine suspicious program detected almaya başladım. Kısacası Knight Online aktif pencere yada aktif ekran olmadıkça başka bişey yapmaya çalıştığımda bu hatayı veriyor. Örneğin oyundayım hemen yan monitöre geçip video açıyorum play diyorum tekrar oyuna dönüyorum sıkıntı olmuyor. yada alt tab yapıp aynı ekran üzerinde firefox dan müzik açıyorum tekrar oyuna dönüyorum sıkıntı olmuyor. Ama knight online aktif ekran olmadığında bu hatayı veriyor. Bununla ilgili bir çözüm üretebilmek mümkün olur mu? Yada bana önerebileceğin bir yol var mı? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar