egelioyuncu Oluşturuldu: Mart 15, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 15, 2016 Başlıktada belirttiğim gibi. Rpr yapıyor Pod almaya gidiyor. İnventory dolunca satmaya gidiyor. Listeye göre ayarlı bende. Satılacaklar listesinede itemleri tek tek yazdım. Buna rağmen satılacak itemleri satmıyor. Bankaya koy seçeneği aktifse hepsini bankaya atıyor. (Korunacaklar hariç). Bankaya koy seçeneği aktif değilse Sundaries le slot arasında gidip geliyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba? Bilenlerden bir çözüm alabilirmiyim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
eLyIsComeBackBaby Mart 15, 2016 gönderildi Share Mart 15, 2016 gönderildi Aynı hata bende de var birde sürekli DC yiyorum karakter okçu veya priest fark etmiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hamzauysal10 Mart 15, 2016 gönderildi Share Mart 15, 2016 gönderildi okcu atak yapmıyor bende de Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
egelioyuncu Mart 15, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 15, 2016 gönderildi Arkadaşlar sorunu Çözdüm. Biraz İlginç Bir yolla. Satılacakları Maden bölümündeki satılacaklara yazarsanız satıyor. Diğer Türlü satmıyor. OFLU61 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar