Vayne Oluşturuldu: Mart 19, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 19, 2016 Evet arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi artık chitin kasmaktan ciğerim soldu :unsure: bugüne kadar (ki bu sadece 1.5aylık bi zaman dilimini kapsıyo) Bin Liranın üstünde bi para geçti elime. Bu paranın 450-500 Lirasını oyuna yatırıp para yatırdığım her Char'da zarara girince Para yatırmadan Chitin kasma Kararı aldım , Chitin kasarken yine sıkıldım tekrar Farm'a başladım ve yine yatırdığımı dahi alamadan banlanınca Tekrar Chitin kasmaya devam ettim :D Aşağıdaki resimde gördüğünüz buzdağının sadece yarım kısmı , geri kalan kısımlar farklı bi GB sitesinde ; Söylemek istediğim şey şu ki ; @[member="DEVILCRAFT"] ve @[member="aktay28"] başta olmak üzere Speedy'de Emeği olan ve Speedy'den 3-5 kuruş alarak karın doyurmaya çalışan Dostlarıma bu para Helaldir ;) son 7 Günlük falan Speedy kaldı bende şuan. Bu süre bitiminde Legal olarak Exp Preli bi Char'a başlıycam ve o Chardan Ekmek kovalıycam Buarada da tabiki Forumu herzamanki gibi takipte kalıcam He pek Konu açmıyo yada Msj göndermiyo olabilirim ama Bu aktif olmadığım anlamına gelmiyo , nerdeyse her açılan konuyu okurum Takip ederim :) Beni Bu zor Dönemlerimde , Çalışamazken(Hastalık Sebebi ile) , Maddi açıdan BiNebze de olsa rahatlatan SpeedyBot ve SteamKO'ya müteşekkirim Teşekkürü borç bilirim :) Velhasıl-kelam Ben sizi Hiçbizaman unutmuycam Sizde Bu Vayne Kardeşinizi unutmayın Reyizler , Herdaim @[member="DEVILCRAFT"] ;) DEVILCRAFT ve REPUBLIC buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Mart 19, 2016 gönderildi Share Mart 19, 2016 gönderildi bro tek tek car acıp chıtın kasmakta sabır ıster kolay gelsın ne dıyım gönlunce olur umarım legal kasmak :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Vayne Mart 19, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 19, 2016 gönderildi bro tek tek car acıp chıtın kasmakta sabır ıster kolay gelsın ne dıyım gönlunce olur umarım legal kasmak :) Düşün halimi :P dediğin gibi İnşallah Legallik yarar :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar