wantage Oluşturuldu: Mart 22, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 22, 2016 Dün akşam key aldım sıkıntıswız yukledım oyunuma girdim fakat sabah kalktıgımda bu hatayı aldım ve dahada giremiyorum hep aynı hatayı alıyorum guncel surumde cıkmamıs sanırım yardım ederseniz sevinirim zaman akıyor :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wantage Mart 22, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 22, 2016 gönderildi İlgilenilecekmi acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
FrasnHezzzz Mart 22, 2016 gönderildi Share Mart 22, 2016 gönderildi KEYİ TEKRAR YÜKLE NE DİYOR ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wantage Mart 22, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 22, 2016 gönderildi KEYİ TEKRAR YÜKLE NE DİYOR ? kullanıcı adı veya key yanlıs diyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wantage Mart 22, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 22, 2016 gönderildi Sanırım 20tl cope attık ilgilenende yok :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wantage Mart 22, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 22, 2016 gönderildi allah razı olsun kardeşlerım bayağı ilgilendiniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 23, 2016 gönderildi Share Mart 23, 2016 gönderildi @[member="wantage"] sabırlı olursan elbet geri dönüş yapıyoruz, üyelik bilgilerini bırak attığın ticket içine bilgilerini değişiriz en kötü başkasının girmediğine emin oluruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wantage Mart 23, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 23, 2016 gönderildi @[member="wantage"] sabırlı olursan elbet geri dönüş yapıyoruz, üyelik bilgilerini bırak attığın ticket içine bilgilerini değişiriz en kötü başkasının girmediğine emin oluruz @mention ticket uzerınden gonderdım bılgilerimi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 23, 2016 gönderildi Share Mart 23, 2016 gönderildi Sorun çözüldü, şifresini yanlış yazıyormuş arkadaş. Zeckie buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar