wantage Oluşturuldu: Mart 23, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 23, 2016 yani şifremi değiştridim eminim size tikcekt yoluyla gonderdıgım sıfre yaptım adım gıbı emınım ya 15dk gectı oyun takıldı oyundan cıktım gırdım yine aynı hatayı alıyorum yani cocuk deılımkı ki sizin bana gonderdigfiniz şifre yi ben hiç bir şekilde oyle bir şifre koymam birde o var :S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mart 23, 2016 gönderildi Share Mart 23, 2016 gönderildi @[member="wantage"] kendince düşüncelere kapılma, 7.1.1 sürümünü tekrar indir sana ticket ile aynı süreye sahip id şifre vereceğim onunla gir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wantage Mart 23, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 23, 2016 gönderildi @[member="wantage"] kendince düşüncelere kapılma, 7.1.1 sürümünü tekrar indir sana ticket ile aynı süreye sahip id şifre vereceğim onunla gir tamamdır tesekkur ederım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
wantage Mart 23, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 23, 2016 gönderildi DEVILCRAFT @[member="DEVILCRAFT"] Tickete bakma sansın varmı hata yine basıma geldi :S son bi kez ticktte belırttım herseyi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar