Radef Oluşturuldu: Mart 26, 2016 Share Oluşturuldu: Mart 26, 2016 speedy kullanıcısıyım,biliyorum multi ayarlamaya çalışıyorlar. fakat herhangibir bir baska yolu varmı,illa botla girmesine gerek yok. sadece pazar kurmak için 2. hesabımla oyuna giriş yapmak istiyorum.. Çok lazım yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Radef Mart 26, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 26, 2016 gönderildi sandboxie ile mumkunmüdür? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Radef Mart 26, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 26, 2016 gönderildi değilmiş. bu arad 2. hesaımda pre war. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aruuda Mart 26, 2016 gönderildi Share Mart 26, 2016 gönderildi Var tabi vmworkstation ile acabilirsin benim bilgisayarim iyi olmadigi icin 3 tane zor aciyorum. Yalniz pazar acacgin carlar cok kasiyor. Ama pazar yapabilirsin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Radef Mart 26, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 26, 2016 gönderildi @Aruuda Sorry this application cannot run under a virtual start a basınca bu hatayı alıyorum çözümünü biliyormusunuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aruuda Mart 26, 2016 gönderildi Share Mart 26, 2016 gönderildi hangi işletim sistemini kurdun ? xp ise sana bir dosya gönderecegim o dosyayı belgelerim deki kurdugun sanal makinenin içerisine at. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Radef Mart 26, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 26, 2016 gönderildi xp değil windows 7 kurdum x64 xp de kurabilirim. kesin çözüm varsa Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Radef Mart 26, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 26, 2016 gönderildi sen dosyayı atabilirsen ben xp kurayım en iyisi bu arada 64 bitmi 32 bitmi indireyim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Radef Mart 26, 2016 gönderildi Yazar Share Mart 26, 2016 gönderildi ne yaptıysam olmadı:( multi açamıyorum lutven birisi yardımcı olsun. en azından Vmware kullanımı multi oyuna girme birisi video falan çekemezmi. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
yarımbeyin Mart 27, 2016 gönderildi Share Mart 27, 2016 gönderildi buyur bülent abi işini görür heralde http://devilcrafty.net/topic/884-virtualbox-vmware-ile-multiclient-acmak/ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tugrulserhat Mart 27, 2016 gönderildi Share Mart 27, 2016 gönderildi (düzenlendi) kardes 1-vmware 10 indiriyorsun bir yerden kuruyorsun (12 olmaz onun çalıştırdığı bir servis x3 tarafından yakalanıyor) 2-xp kuruyorsun ve rami 750mb yapıyorsun 3-regedit giriyorsun kardesim arama kısmından ven değil de sen direk DriverDesc ara enterla çıkan sonucu f3 tuşuyla geç geç ve ekran kartı için olanı bul (açıklamada yazar vmware virtual display driver mı ne öyle bişey) bunu açıyosun ve yazan o yazıyı ATI/NVIDIA SVGA II olarak değiştiriyorsun. Bunları yaptıktan sonra oyun çalışır ama çok donar farm falan yapamazsın sadece pazarda durur ve bir tüyo daha pazar kurup clientin üst tarafa sağ tıklayıp normal pcden istediğini yapabilirsin işlemci en fazla %5 falan yer. Devilcraft anlatımda istediğiniz bişey yapın demiş ekran kartını ama benim dediğimi yap sen steamko da istediğini yapamıyorsun pvp serverlarda oluyor o steamkoda ati/nvidia yapman lazım edit: devilcraft ın anlatımda her seferinde çalıştıracaksın bat dosyasını demiş benimkini 1 kere yapıyorsun bir daha bişey yapmana gerek olmuyor edit2: xp kur oyunu kur oyunu açmaya çalış sonra regediti yap çünkü oyunu açmadan o reg kayıtları olmuyor heralde ben bulamamıştım Mart 27, 2016 tarihinde tugrulserhat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tugrulserhat Mart 27, 2016 gönderildi Share Mart 27, 2016 gönderildi ve bot kullanmazsan bu sanal pcde kesinlikle ban hapis riski yok anlayamıyorlar sanalla girdiğini falan benim banka hesabı hep sanalda girili sadece ko yüklü başka bişey yok hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
AnzavuR Mart 27, 2016 gönderildi Share Mart 27, 2016 gönderildi 12 Var bende kafayı yemiştim demekki bundanmış :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
blakesshman Nisan 25, 2016 gönderildi Share Nisan 25, 2016 gönderildi VMware Workstation Pro v12.0.1.3160714 bu versiyonu kullanıyorum win7 64 bit kurdum sorunsuz kullanıyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SweetS Nisan 25, 2016 gönderildi Share Nisan 25, 2016 gönderildi (düzenlendi) speedyi veya herhangi başka bir botu kullanan varmı bu şekilde ? gireceğim 2 hesaptada premium var sıkıntı olmıycak girmem için.ama ban riski açısından 2 hesaptanda olurum diye denemedim hiç.girebilen ve kullanan varsa aktarabilirmi deneyimlerini ? @[member="blakesshman"] Nisan 25, 2016 tarihinde SweetS tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SoloPro Nisan 25, 2016 gönderildi Share Nisan 25, 2016 gönderildi speedyi veya herhangi başka bir botu kullanan varmı bu şekilde ? gireceğim 2 hesaptada premium var sıkıntı olmıycak girmem için.ama ban riski açısından 2 hesaptanda olurum diye denemedim hiç.girebilen ve kullanan varsa aktarabilirmi deneyimlerini ? @[member="blakesshman"] giriliyor + ban riskide %10 birşey tek sorun kasma problemi var. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SweetS Nisan 25, 2016 gönderildi Share Nisan 25, 2016 gönderildi (düzenlendi) oyuna hiçbir şekilde müdahale etmiycem yani kasma konusunda ellemediğim müdahale etmediğim sürece istediği kadar kassın yeterki koxpun komutlarını yapsın.koxp ayarlı sadece açık kalsın yeter. nasıl mümkün vaktin varsa paylaşabilirmisin ? birde ek olarak win7 64bit kullanıcısıyım 4gb ram var bunlarla mümkünmüdür ? @[member="PORSCHE"] Nisan 25, 2016 tarihinde SweetS tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SoloPro Nisan 25, 2016 gönderildi Share Nisan 25, 2016 gönderildi oyuna hiçbir şekilde müdahale etmiycem yani kasma konusunda ellemediğim müdahale etmediğim sürece istediği kadar kassın yeterki koxpun komutlarını yapsın.koxp ayarlı sadece açık kalsın yeter. nasıl mümkün vaktin varsa paylaşabilirmisin ? birde ek olarak win7 64bit kullanıcısıyım 4gb ram var bunlarla mümkünmüdür ? @[member="PORSCHE"] vmworkstation ile açabilirsin bunun hakkında konu açacağım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SweetS Nisan 25, 2016 gönderildi Share Nisan 25, 2016 gönderildi (düzenlendi) vmworkstation ile açabilirsin bunun hakkında konu açacağım. beni çok mutlu edersin sabırsızlıkla bekliyorum. @[member="SoloPro"] Nisan 25, 2016 tarihinde SweetS tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
blakesshman Nisan 25, 2016 gönderildi Share Nisan 25, 2016 gönderildi googleye vmware knight yaz ilk gelen videoyu izle nasıl yaptığını anlatıyor ama devamlı maus ile yenile yapıyor uyuz ediyor :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
birilant53 Nisan 26, 2016 gönderildi Share Nisan 26, 2016 gönderildi Preimum Şart mı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar