Ferhatt Oluşturuldu: Nisan 1, 2016 Share Oluşturuldu: Nisan 1, 2016 Yeni sürümde gözlüklü yakalıyor anında. 14 gun oldu speedy alalı ılk baslarda bazı sıkıntılar yasadım dc problemı vs ama olsun genel olarak memnunum insanız en nihayetinde :) multi için ko bot geçiş yapacaktım ki siz de çıkardınız dedim güzel ama giremiyorum. Sorun ne bilmiyorum. daha öncede sürümlerde çok sorun yaşadım. Millet 19 kullanırdı ben 17 ile devam ederdim her sürüm çalışmıyor. Pc 8 gb ram 2 gb ekran kartı olan 2,5 milyarlık bi pc. Oyunu onlarca defa sil yükle de yaptım. Bi yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdi yeniden almayı düşünüyorum ama ya çalışmazsa diye de bir endişe var içimde :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
AnzavuR Nisan 1, 2016 gönderildi Share Nisan 1, 2016 gönderildi Dostum öncelikle multi açabilmen için acc'nin birinde mutlaka pre olması gerekli,ve ikisnide b1 e sokamıyorsun birini b1 birini b2 sokmak zorundasın Diğer ayarlara gelince 2 adet KO klasörün olması gerek biriyle giriş yaptıktan 5-6 dakika sonra görev yöneticisi işlemlerden Knightonline'ı ardından Steam'i kapamalısın sonra tekrar normal giriş yapıcaksın Bu ayar V21 için geçerli daha v23 yüklemedim v23 kullanan arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olucaklardır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ferhatt Nisan 1, 2016 gönderildi Yazar Share Nisan 1, 2016 gönderildi Açıkladım. Orada zaten gözlüklü yakalıyor diye :D Hmm anladım. Teşekkürler.AnzavuR benim sıkıntım aynı anda 2 çara girebilmek 2 pc de var ondada pek çok şey denemedim ama yeterli olamdı ne yazıkki. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aybars Nisan 1, 2016 gönderildi Share Nisan 1, 2016 gönderildi arkadaşlar benimde bir sorunum var burdan paylaşsam yardımcı olabilirsiniz diye ümit ederek yazıyorum v23 te oyun acma hatası kod :10 yazıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı - varsada yardımcı olabilir mi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Nisan 1, 2016 gönderildi Share Nisan 1, 2016 gönderildi (düzenlendi) arkadaşlar benimde bir sorunum var burdan paylaşsam yardımcı olabilirsiniz diye ümit ederek yazıyorum v23 te oyun acma hatası kod :10 yazıyor bununla ilgili bilgisi olan var mı - varsada yardımcı olabilir mi görev yönetıcısınde 2 tane devılcrafty vardır cpu 00 olanı sonlandır 2.carla oyuna gırdıkten 5 sanıye sonra dc yıyorsan o bendede var suan bı sıkıntı oldu galıba yarın cözerler Nisan 1, 2016 tarihinde DamaS tarafından düzenlendi AnzavuR buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar