Jump to content
  • Kaydol

speedy bot multi proxy alsak olmazmı


Ferhatt
 Share

Önerilen Mesajlar

Usta ben fazla bilgili değilim sordukça anlıyorum bazı seyleri. Çok fazlada anlamam proxydır kosptur bunlardan :D ilk defa aldım 15 gun kullandım bu gün bitti şimdi benim mevzum şu. Ben 2 hesap kasmak istiyorum. Pc buna elverişli rahatlıkla 2.3.5.7 çarı bile kaldırır öyle söyliyim. Ama benim kastıgım çarlar muhtemelen 1 hafta içinde banlanıcak Bazen 60 a kasarken bile banlattığım oldu 10 çar kastım 2 si öyle banlandı örneğin. Şimdi Gelelim benim sorunuam Bir bkonu açmıştım multi ile alakalı giremiyorum diye premium olması şart demiştiniz. benim sıkıntım şu bende 2 pc var zaten pre olsa onlada girebilirim gereksiz benim için benim derdim tek pcden girişi sağlamak. Bunun için proxy almam gerektiği söylendi şimdi ben botu aldım proxy de aldım ( sizde bu yok sanırım buluruz bi yerden) bu bot ile proxy i kullanabilirmiyim bi sorun yaratırmı _?Yardımcı olursanız Modatör arkadaşlar veya bile kişiler çok memnun olurum. Cevarplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

suan bıldıgım kadarıyla botta proxy gırısı yok 

ucretlı vpn/hotspot kullanarak gırılır mı hıc denemedım @[member="DEVILCRAFT"]  @[member="aktay28"] multıyı gelıstıreceklerını söylemıslerdı zaten aynı sw ye gırme steam ıd pass ısteme gıbı proxy ılede bı kolaylık saglarlar 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Dediğim gibi öyle bi imkan sağlanırsa çok güzel olur. Speedy den memnunum hem fıyat hem performans olarak hele ki 9 lu ok. benim için vazgeçilmez :) Zaman zaman olan dc sorunları vs ler araştırdığım kadarıyla hemen hemen her botta bulunuyor.Ama tek sıkıntım bu çözüme ulaşırmı . Bota bu şekilde bi eklenti yapılırmı yapılırsa ne kadar zaman sonra kullanıma geçer. Yapılmayacaksada başka bi yöntemle bu işi halledebilirmiyim. Ki sanırım bu sorunu ncevaplarıda DEVİLCRAFT ve aktay28 de :) beklemedeyim.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...