kampanya94 Oluşturuldu: Nisan 2, 2016 Share Oluşturuldu: Nisan 2, 2016 23 Versiyonda Steama Kendim girdim seçeneği eklenmeli, nedeni ise 2 gündür malesef bot ile giriş yapamıyorum. İD şifreyi yazıyorum bot ve steamın; steam hesabına bot girdiği zaman mavi ekran hatası alıyorum. Çözemedim bir türlü 2 gündür boşa uraştım durdum Lütfen ilgilenin. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pythias Nisan 2, 2016 gönderildi Share Nisan 2, 2016 gönderildi Hepsini geçtim. Şuan aktif tüm botlarda denedim sppedybotta mercekli amca geliyor. Şuan boşa gidiyor saatlerim nedir bunun çözümü Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kampanya94 Nisan 2, 2016 gönderildi Yazar Share Nisan 2, 2016 gönderildi Konuya yetkililerden cevap bekliyorum onlineyim sitede gece 4-5 e kadar . Benim pc nin sorunu mavi ekran botla alakalı değil fakat kullanamadıkdan sonra benim içinbirşey değişmiyor. 1 aydır stabil kullandığım memnun kaldğım bir bot. Steam hesabıma kendim girdim seçeneği eklenirse sorununm ortadan kalkıcak. KISACA BOT STEAM HASBIMIZIIN İD ŞİFRE İSTEMESİ ZORUNLU ŞUAN BUNU MANUEL GİRMEMİ GEREK sorunum bu teşekkürler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar