sabo57 Oluşturuldu: Nisan 3, 2016 Share Oluşturuldu: Nisan 3, 2016 İlk 3 hesabı sokuyorum herhangi bir sıkıntı yok fakat 4. hesabı sokmaya çalıştıgımda bu hata geliyor Clienti silip tekrar yükledim Koxpun dosyasını siilip tekrar kopyaladım yeni hesap açtım fakat 4. hesapta bu sıkıntı geliyor Server Oracle enessvar buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabo57 Nisan 3, 2016 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2016 gönderildi @[member="DEVILCRAFT"] @[member="aktay28"] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
vante Nisan 3, 2016 gönderildi Share Nisan 3, 2016 gönderildi server listte beklet hepsini aynı anda sok bro girer öyle Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabo57 Nisan 3, 2016 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2016 gönderildi server liste girmiyor isim şifre yazınca 4. hesap sokulmyor yazdıgım hata geliyor fakat ilk 3 hesap giriyor @[member="DEVILCRAFT"] @[member="aktay28"] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabo57 Nisan 3, 2016 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2016 gönderildi upupup Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabo57 Nisan 3, 2016 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2016 gönderildi sorun devam ediyor @[member="DEVILCRAFT"] @aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Nisan 3, 2016 gönderildi Share Nisan 3, 2016 gönderildi neyi upluyosun acaba account ban yemissin olay bu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
teslabo Nisan 3, 2016 gönderildi Share Nisan 3, 2016 gönderildi aynı olay bendede var ip ban falan değil . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabo57 Nisan 3, 2016 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2016 gönderildi kardeşim ban yedim evet fakat 3 hesap oyuna giriyor farklı hesap bunlar 4. hesap niye girmiyor yeni açtıgım hesap girmiyor yazdıklarımı okumuyormusun ? @[member="Erhan666"] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bububu Nisan 3, 2016 gönderildi Share Nisan 3, 2016 gönderildi aynı olay bende de var meark edıyorum bende bunu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabo57 Nisan 3, 2016 gönderildi Yazar Share Nisan 3, 2016 gönderildi @[member="septeylul"] oyuna giriş yapılabilen hesaplar premiumsuz zaten kardeşim senin dediğin steam de Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Srknsmak Nisan 3, 2016 gönderildi Share Nisan 3, 2016 gönderildi Skinti yawww Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enessvar Nisan 4, 2016 gönderildi Share Nisan 4, 2016 gönderildi Sorun bende de var çözümünü bulan var mı arkadaşlar ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enessvar Nisan 4, 2016 gönderildi Share Nisan 4, 2016 gönderildi İlk 3 hesabı sokuyorum herhangi bir sıkıntı yok fakat 4. hesabı sokmaya çalıştıgımda bu hata geliyor Clienti silip tekrar yükledim Koxpun dosyasını siilip tekrar kopyaladım yeni hesap açtım fakat 4. hesapta bu sıkıntı geliyor Server Oracle gelişme var mı kardeş ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kartal67 Nisan 4, 2016 gönderildi Share Nisan 4, 2016 gönderildi gelişme var mı kardeş ? valla dun ban yıyen pc lere sınırlama getırmısler 3 chardan fazla gıremıyorlar benım mısal bu pc ban yedı 3 chardan fazla sokamyıorum fakat yan pc ıstıdıgım kadar alıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enessvar Nisan 4, 2016 gönderildi Share Nisan 4, 2016 gönderildi valla dun ban yıyen pc lere sınırlama getırmısler 3 chardan fazla gıremıyorlar benım mısal bu pc ban yedı 3 chardan fazla sokamyıorum fakat yan pc ıstıdıgım kadar alıyor onunla alakası yok başkan. yeni indirdim oyunu yeni format çektim. hiç ban ile karşılaşmadım. :S ilginç buluyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Nisan 4, 2016 gönderildi Share Nisan 4, 2016 gönderildi çözümü bilipte söyleyemenlere yazıklar olsun ben söyleyeyim sizlere beyler serverler ip sınırlaması koyarlar yani bir serverde bir ipden şu kadar char girebilri tarzında bir koruma vardır ve o sınırı aşamazsın malesef bunun sebebi budur sanırım yeterince acıklayıcı olmustur bunu yapan server yönetimidir multiyi engellemek icin böyle bir yola başvurur anlasıldı sanırım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enessvar Nisan 4, 2016 gönderildi Share Nisan 4, 2016 gönderildi çözümü bilipte söyleyemenlere yazıklar olsun ben söyleyeyim sizlere beyler serverler ip sınırlaması koyarlar yani bir serverde bir ipden şu kadar char girebilri tarzında bir koruma vardır ve o sınırı aşamazsın malesef bunun sebebi budur sanırım yeterince acıklayıcı olmustur bunu yapan server yönetimidir multiyi engellemek icin böyle bir yola başvurur anlasıldı sanırım Dostum senide anlıyorum fakat arkadaşım. 7 tane sokuyor sorunsuz bir şekilde üstelik evde bu oyunu oynayan 3 kişiler :) ip ile olarak iş değil ona neden 7 şans verdiler peki Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabo57 Nisan 4, 2016 gönderildi Yazar Share Nisan 4, 2016 gönderildi arkadaşlar çözümü buldum örneğin 6 tane sokucaksan hepsini isim şifre ekranında tut hepsine tek tek aynı anda enter bas sırasıyla sonra tek tek yine aynı şekilde karakter seçim ekranına gir peşpeşe hepsi ile sorun çözülüyor @[member="enessvar"] Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kartal67 Nisan 4, 2016 gönderildi Share Nisan 4, 2016 gönderildi arkadaşlar çözümü buldum örneğin 6 tane sokucaksan hepsini isim şifre ekranında tut hepsine tek tek aynı anda enter bas sırasıyla sonra tek tek yine aynı şekilde karakter seçim ekranına gir peşpeşe hepsi ile sorun çözülüyor @[member="enessvar"] 1 char dc olursa tekrar gırmen gerekıyor hepsını :D Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enessvar Nisan 5, 2016 gönderildi Share Nisan 5, 2016 gönderildi arkadaşlar çözümü buldum örneğin 6 tane sokucaksan hepsini isim şifre ekranında tut hepsine tek tek aynı anda enter bas sırasıyla sonra tek tek yine aynı şekilde karakter seçim ekranına gir peşpeşe hepsi ile sorun çözülüyor @[member="enessvar"] iyi demişsin çok güzel demişsin denedim oldu fakat şöyle bir durum oluyor bu seferde. 6 7 çar soktuğumda otomatikmen ip mi mi buluyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum. Bugla girdiğimiz için sistemde falan mı cıkıyoruz onuda bilmiyorum ama ban atıyor illaki banlanmışsındır bu şekilde. 3 çarla oynadığımda hiç ban yemiyorum gerisini soktuğumda zaman sonra ban yiyorum 5 çar soktum yarım saat geçti 2si sürekli dc yiyor 3 kalıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar