Jump to content
  • Kaydol

Oto login


Ferhatt
 Share

Önerilen Mesajlar

Karakter dc yyince oto login ayarlı sekılde oyuna giriyor gayet güzel çalışıyor ki bu zaten gerekli bir şey düşünmezniz muhteşem olmuş ama bazı sıkıntılar var.
1. si oto rpr kullanmayan rotalı kullanan birisi oyuna girdiginde oto rpr ayarlı oluyor. ve hata verıyor. sonrasında atak vs hersey duruyor. rpr gitmiyor o sekılde kalıyor hesap. ayar nasıl kaydedılırse oyle acmıyor oto rprde.

2.Ek olarak lınatede her gırısınde sundıres oto sılınıyor. npc belırleyınce. banka ve potçuda sıkıntı yok ama sundıres hep sabıt yok kordınatı sılıyor.
3.Oto kalk artık çalışmıyor.
4.Oto intahar açılınca çar kendini öldürünce  çar dağdan bayırdan geçmeye çalışıyor ve emc town atıyor sonrasında gene dağdan geçtiği için sabaha kadar kalıyor orada :D ( bu gün öyle olmuş ) oto roto ayarlaya bilirseniz muhteşem olur. 

Speedy son hemen hemen 10 sürümde ciddi dc sorunları yaşadığım bi bottu ta ki bu sürüme kadar. 1 aydan beri ilk defa 250 dkka oyunda kaldım. hele ki oto login efsane bir şey herşey için teşekkürler. Bunlarıda düzeltebilirseniz kosp tamamiyle kusursuz olacak benim için :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...