Jump to content
  • Kaydol

Hapisler Hakkında


Siyahis
 Share

Önerilen Mesajlar

Şu  v24 sürümünden sonra 2 kere hapise girdim.  yan slotumda kasan  başka bir bot kullanan arkadaş girmedi muhabbetim var konuşuyoruz.

Botunuzu çok seviyorum çokta işimi gördü ondan birşey demek istemiyorum ama son 3 günde kastığımı hapise verdim botta bir sıkıntı mı var bu konu ile  ilgili bir çalışma içinde misiniz hiç bilmiyorum.

En azından hapisten çıkma yolunda bir çalışma yapsanız çok hoş olur.  nttgameye vereceğimize size biraz cuzi bir rakamla para kazandıralım.yapılması imkanlıysa şayet

@[member="DEVILCRAFT"]  @aktay28 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

en son 5 gün önce girdiğim charımda hapisteydi biraz geriye dönük işlem yapmışlar oyunda. o gözlüklü dayıya yakalandıysan şayet hazır ol geliyor ya ban ya hapis. sen gene şanslıymışsın 2 kere düşmüşsün hapse ben çıkarttım birgün oyuna girmedim ve girince ban notice geçmedi ama charım banlandı geçici olabilirmi bu ban ticket attım onada cevap vermediler. birsürü değişik olaylar oluyor bu ara.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Önceki versiyonlarda hiç böyle hapis sıkıntısı yaşanmıyordu.kaç aydır düzenli kullanıyordum. ama bu son versiyonlardan sonra hapise girmeye basladı charlar. Aynı pt de iki koxp charımdan speedybot ile kullandıgım char hapise girdi diğeri girmedi .

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

ben açıkcası 1 kere daha hapise düşme hakkı tanıyorum bi kere daha düştüm mü malesef kalan günlerimle satmayı düşünüyorum speedybotu o kadar geçmişimiz varken bile.  devamlı 45 tl vermek istemiyorum artık.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

arkadaşlar benim 1 hesabım tam 3 kere hapse düştü :D 72 lvl dc preli priestim önce hapse düştü çıkarttım sonra ban yemiş gözüküyordu ticket attım 3gün sonra cevap attılar banlanmamış yazıyordu chara girdim 2 gün kxp yaptım 2gün önce tekrar hapse düştü tekrar çıakrttım  4 saat kxp yaptım yine hapse düştü. millet ban yiyor ben hapse düşüyorum anlamış değilim boyna hapis

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Gözlüklüye yakalandıysanız loglardan girme sansınız cok yüksek :) Baska bir botta xincode dosya ismini degistiriyorum rahat oluyor vermiyor loglarıda ayarlıyorum. 3 aydır hapis yok fakat speedy de xincode nin ismini degistirdiğimde oyun acılmıyor ve x3 kendini güncelleyip oyundada gözlüklüye yakalanınca Hapisi boyluyoruz :)

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...