qfatih1910 Oluşturuldu: Nisan 19, 2016 Share Oluşturuldu: Nisan 19, 2016 25 TL YATIRDIM 20 TL YATIRCAGIM YERDE DOSTUM BİDE KEY BEKLIYORUM KAÇ SAATİRRR sovelye64 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sovelye64 Nisan 19, 2016 gönderildi Share Nisan 19, 2016 gönderildi Aynen bende 20 tl yatırdım kac saatır beklıyorm bıraz seri olursanız sevınırz bu kadar gec oldunu sanmıyordum seri oldunu bılıyordum lütfen seri olun sizden ricamiz bu.. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
barsak Nisan 19, 2016 gönderildi Share Nisan 19, 2016 gönderildi (düzenlendi) mesajınızın sonuna @[member="DEVILCRAFT"] yada @[member="aktay28"] yazarsanız ılgılenen arkadaslar daha cabuk ve rahat gorurler aklınızda olsun ;) Nisan 19, 2016 tarihinde barsak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sovelye64 Nisan 19, 2016 gönderildi Share Nisan 19, 2016 gönderildi 30 dk oldu tıcket atalı biran önce key gönderseniz cok sevincem @DEVILCRAFT Yada @ aktay28 Beklemedeyim Suan Sizi. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
barsak Nisan 19, 2016 gönderildi Share Nisan 19, 2016 gönderildi paypaldan key alırsan beklemezsın hıc aklında olsun sovelye64 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sovelye64 Nisan 19, 2016 gönderildi Share Nisan 19, 2016 gönderildi ne bılelım kardesım bole olcanı dırek zıraata yatırdım . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sovelye64 Nisan 19, 2016 gönderildi Share Nisan 19, 2016 gönderildi Hala Daha Beklicezmi Bi Bigi alalim Bari Kac saat kac gun kac ay beklerız acaba ? @DEVILCRAFT Yada @ aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
D.C Nisan 20, 2016 gönderildi Share Nisan 20, 2016 gönderildi Otomatik Mesajdır. Bu konu yanlış yere veya forum kurallarına uygunsuz şekilde açıldığı için [url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=117']xSkip Koxp[/url] bölümünden "[url='http://devilcrafty.net/index.php?showforum=7']Çöp Kutusu[/url]". bölümüne taşınmıştır.Konu ile alakasız yerlere konu açmayınız, devamında konular onaylanmayabilir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Nisan 20, 2016 gönderildi Share Nisan 20, 2016 gönderildi Ticketlar "24 saat içerisinde" cevaplanır (12 saati geçmez genelde maksimum)Tek bir defa ticket atınız ve cevaplanana kadar başka bir ticket atmayınız. uyarısını dikkate alın sonra caps lock açık şekildede konu açmayın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar