Jump to content
  • Kaydol

Hapis sorunu dün gece aktif oldu sanırım


ddalga33
 Share

Önerilen Mesajlar

Dün akşam saat 03:00 gibi kendim çıktım oyundan sabah güncelleme gelince oyuna legal girdim hapise düşmüş çar. Bottan sonra legal girince atıyor felan diyenler var. Bunun önüne nasıl geçeriz bir bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Benimde aynısı başıma yarım saat önce geldi , güncellemeden dolayı botsuz girdim sabah legal olarak , oyunu oynarken 'disconnected from server ' dedi tekrar oyuna girdiğimde çarımı hapiste buldum !!!

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ve yine hapis :). Başka botların forumlarınıda inceliyorum onlarda güncelleme yaklaşık olarak 1 saat önce geldi ve adamların charları hapise düşmemiş. Biraz daha dikkatli kodlarsanız seviniriz.

haklisin kardesim bende normal cikis yapip sabah hapiste buldum kendimi. Bu bizim hatamiz degil bencede olan pre potalara oldu yeni almistim daha.
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarıyla güncellemeden sonra botla giriş yapmayı deneyip oyuna giremeyen arkadaşlar hapse düşmüş, bende dahil olmak üzere, Güncelleme geldikten sonra botla giriş yapmayı hiç denemeden normal olarak oyuna giren arkadaşlarda sorun yok

hayır selim ben güncellemeden sonra botu hiç açmadım , legal şekilde oyundayken dc oldm ve hapse düştüm :S

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Beyler varmi yapulacak birsey? Yoksa yeni hesap acip kasmayami baslayayim.

İçerisinde 1 gb den değerli eşyan varsa karakteri çıkar hapisten itemleri yeni bir hesaba aktar o hesabı unut artık. eğer hesapta değerli hiç bir item yoksa o zaman yeni karakter kasmanın zamanı gelmiş demektir. 

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

2 pc var arkadaslar birinde steam klasörünün içerisindeki knight online klasörünün yerini değiştirmeden speedybot kullandım. diğerinde ise speedy klasörünün içerisine knight online klasörünü koypaladım legal girişler için steamdan oyuna girdim. 1 pc ile girdiğim hesap hapiste ama 2. pc ile girdiğim hesapta bir sıkıntı yoktu. Bu tesadüfte olabilir bu sorunun çözümü de olabilir. Deneyerek öğreneceğiz artık.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
 Share

×
×
  • Yeni Oluştur...