takoss Oluşturuldu: Mayıs 31, 2016 Share Oluşturuldu: Mayıs 31, 2016 Her Swye girildigide oyunda aniden girer girmez donma oyun sonra tekrar geri gelmiyor ve oyundan kapat hatasıyla atıyor aldıgım günden 1 gün kullandım daha kullanamıyorum bunu neden güncellemiyorsunuz 7 günüm gitti oyuna girilmiyor yazdıgımız yazıları görmüyorsunuz sonra sayfalarda bize ulasın diyorsunuz yazınca neden cevap vermiyorsunuz.. @@DEVILCRAFT @@aktay28 mustafa balci buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bedwyr Mayıs 31, 2016 gönderildi Share Mayıs 31, 2016 gönderildi swlerde fix diye biliyorum çalışıyormuki Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
takoss Mayıs 31, 2016 gönderildi Yazar Share Mayıs 31, 2016 gönderildi %90 calısmıyor 7 gündür söylüyoruz kaile bile almıyorlar bende anlamadım sonra söyleyin düzeltelim diyorlar bende bunu anlamadım.. Sürekli Oyun esnasında Oyun Donuyor anlamsızca Ve daha geri gelmiyor kapat hatasıyla kapatıyor... Bizim Boşa Giden Calısmayan Günleri Kim Vericek Soruyoruz Kimse Cevap Vermiyor.. @@DEVILCRAFT @@aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
emkesk08 Mayıs 31, 2016 gönderildi Share Mayıs 31, 2016 gönderildi Bugün güncelleme geleceği söylenmişti skype'dan ama... Gelirse süper olur . giden günleri de geri eklerseniz seviniriz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Mayıs 31, 2016 gönderildi Share Mayıs 31, 2016 gönderildi Güncellendi ve +2 gün eklemiştim sabah, sabahtan şu zamana kadarda süre düşmesini kapatmıştım ve artık son güncellemesini de vermiş bulunmaktayım, bir süreliğine satışı olmayacak. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
samet221 Haziran 1, 2016 gönderildi Share Haziran 1, 2016 gönderildi iyi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar