ahmetk35 Oluşturuldu: Haziran 3, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 3, 2016 Merhaba 2 gündür speedykoxp u sorunsuz kullanıyorum, fakat koxp alarm seçeneklerinin hiç birinde alarm çalmıyor. Haliyle koxpu düzgün takip edemediğimden başında beklemek zorunda kalıyorum bir anlamı kalmıyor. Alarm çalmama sorununu nasıl halledebilirim ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Haziran 3, 2016 gönderildi Share Haziran 3, 2016 gönderildi Merhaba 2 gündür speedykoxp u sorunsuz kullanıyorum, fakat koxp alarm seçeneklerinin hiç birinde alarm çalmıyor. Haliyle koxpu düzgün takip edemediğimden başında beklemek zorunda kalıyorum bir anlamı kalmıyor. Alarm çalmama sorununu nasıl halledebilirim ? xskip'de de oyle bir sıkıntı var. bazen calısıyor bazen calısmıyor. Herhalde knight online'nin sesini de açman gerekiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmetk35 Haziran 3, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 3, 2016 gönderildi xskip'de de oyle bir sıkıntı var. bazen calısıyor bazen calısmıyor. Herhalde knight online'nin sesini de açman gerekiyor. Dediğin yöntemi bir deniyeyim hocam knight ın sesini kapalı tutuyordum ama benim hiç çalışmıyor 3 gündür aralıksız açık 1 kere bile alarm çalmadı hemen deneyip geri bildirim yapıcam, teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ahmetk35 Haziran 3, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 3, 2016 gönderildi xskip'de de oyle bir sıkıntı var. bazen calısıyor bazen calısmıyor. Herhalde knight online'nin sesini de açman gerekiyor. Dediğin gibiymiş, düzeldi. Tekrar teşekkürler hocam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar