mucoaydgn Oluşturuldu: Haziran 3, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 3, 2016 Akragames de calısıyormu 19xx xskip Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jkl10004 Haziran 3, 2016 gönderildi Share Haziran 3, 2016 gönderildi Hocam xskip korumalı 19xx swlerın hepsinde çalısır. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
HamsiGB Haziran 3, 2016 gönderildi Share Haziran 3, 2016 gönderildi çalışıyor evet ama dikkat et 3. charı açtığını anlarsa pc ban atıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mucoaydgn Haziran 3, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 3, 2016 gönderildi daha acılmadan basladımı banlar nasıl tutarmı kardeşim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
HamsiGB Haziran 3, 2016 gönderildi Share Haziran 3, 2016 gönderildi valla hocam şuan madendeyim banların hepsi pc ban normal ban atmıyor mübarek 2 chara kadar izin var maden çok kolay değil silver yellow red gem atmıyor sadece eventlerde ekleyeceklermiş madene biyandan güzel kastığın gb pahalı olur bu yüzden sw çok canlı memnunuz şimdilik Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mucoaydgn Haziran 3, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 3, 2016 gönderildi salı gunu artık bakalım belkı baslarız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 4, 2016 gönderildi Share Haziran 4, 2016 gönderildi Proxy kullanın her 2 charda bir yada 1 charda bir , pc ban işlemiyor biliyorsunuz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ozy1234 Haziran 4, 2016 gönderildi Share Haziran 4, 2016 gönderildi Proxy kullanın her 2 charda bir yada 1 charda bir , pc ban işlemiyor biliyorsunuz proxyi nasıl kullanıcaz windows extented manager kullanıyorum multi için Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jkl10004 Haziran 4, 2016 gönderildi Share Haziran 4, 2016 gönderildi Servera baktımda bi cacık olmaz. İtemler bol gb sorunu var burda madende devam ediyor.Npc koymuşsun pat diye item düşüyor demekki admine tatil parası lazım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bedwyr Haziran 4, 2016 gönderildi Share Haziran 4, 2016 gönderildi Servera baktımda bi cacık olmaz. İtemler bol gb sorunu var burda madende devam ediyor.Npc koymuşsun pat diye item düşüyor demekki admine tatil parası lazım. nasıl gem droları filan 4 çar açtım daha hiç kırdırmadım madende duryorlar gb çıksın biraz ortaya sonra kırdırıp gb çevirecemde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mucoaydgn Haziran 4, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 4, 2016 gönderildi valla arkadaslar ben tigerko yu beklıyorum acıkcası hem golden mattock var hem de güzele benziyor user olur ticaret döner Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
jkl10004 Haziran 4, 2016 gönderildi Share Haziran 4, 2016 gönderildi nasıl gem droları filan 4 çar açtım daha hiç kırdırmadım madende duryorlar gb çıksın biraz ortaya sonra kırdırıp gb çevirecemde 6 saat sonra bıraktım.Npc ekli kısayoldan skil açma ıtemlerıni atıyor.gb lazım değil servera yani lazım ama lazım değil.20 gün sonra KC server olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
HamsiGB Haziran 4, 2016 gönderildi Share Haziran 4, 2016 gönderildi bende şuan beklemedeyim gb kasmaya başlamadım eğer piyasa olursa mattock alıcamda şuan almak biraz riskli olur birkaç gün beklemek lazım neyin ne olduğu ortaya çıkar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar