engineer35 Oluşturuldu: Haziran 6, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 6, 2016 Oyuna düz girebiliyorum fakat speedy bot ile girerken karakter data da oyundan atıyor windows 7 kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ykp068 Haziran 6, 2016 gönderildi Share Haziran 6, 2016 gönderildi Kardeş bende de aynı sorun oluyordu ch değişrken felan. Botun klasöründen lastsettings adlı dosyayı sil yada başka bi yere talıyıp girmeyi dene. Bu şekilde girmesi gerekiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Volume100 Haziran 6, 2016 gönderildi Share Haziran 6, 2016 gönderildi ayni sorun vardi win7 ultimate kullaniyordum devilcraft konuştuk win 10 yükledim düzeldi. sorun için win 10 yüklemem diyorsan sen bilirsin tabiki ama çözümü bilmiyorum sorun tespit edemedik Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
engineer35 Haziran 6, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 6, 2016 gönderildi ayni sorun vardi win7 ultimate kullaniyordum devilcraft konuştuk win 10 yükledim düzeldi. sorun için win 10 yüklemem diyorsan sen bilirsin tabiki ama çözümü bilmiyorum sorun tespit edemedik Hadi ya win10 yükleyemem çok kötü oldu bu. Yinede bilgilendirmen için sağ olasın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Volume100 Haziran 6, 2016 gönderildi Share Haziran 6, 2016 gönderildi rica ederim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 6, 2016 gönderildi Share Haziran 6, 2016 gönderildi win10 yüklemen gerekmiyor, kimi sistemlerde sorun çıkarıyor amaç sistemi tazelemek yani tekrardan win7 64bit ultimate kurabilirsin güncelinden Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar