Leipzig Oluşturuldu: Haziran 6, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 6, 2016 (düzenlendi) USKO ' speedybot alıcam, sunucu geldiğinde. Kullananlara soruyorum ve yetkililere. 1) Kaul olduğu halde listeye göre calısıyor mu? 2) Attack Mesafe 50 yapsak arc shot ile dc yer mi? 5li için 3 yapıyorduk dc yememek için.3) Pot Hp & Mp sağlam basıyor? premium pot.4) Kaul olduğu halde oto kutu sağlam mı. (xskip gibi.)5) Ekstra ne özellikler var? 6) Genie kullanıyorum normalde üzerimde paket var yani, Koxp ile dal (genie yaz üstünde) olayı başkalarında da gözükür mü geniem var. 7) ayıktırmadan genie altı koxp kullanmak için ne yapabiliriz. -Konular onlarca acılmış olabilir ama güzel sorular sordum ve baktığım kadarıyla diğer konularda düzgün cevaplar yok üyelerden falan da.Kullanan ve yapan kişiler yanıtlarsa sevınırım. @@DEVILCRAFT @@aktay28 Haziran 6, 2016 tarihinde Leipzig tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Haziran 6, 2016 gönderildi Share Haziran 6, 2016 gönderildi 1-) kaul aktif derken oto kutu basılı pet kullanacaksanız önce buglaman gerekiyor. 2-) arc shot ile dc yemezsin 3-)bütün potları basar 4-) 1. cevap geçerli 5-)koxpta bir sürü özellik var deneme saatlerinde bakarak öğrenebilirsin 6-) genie süren var ise gözükür 7-) pek fikrim yok kullananlar cevaplarsa daha iyi olur. REPUBLIC buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Haziran 6, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 6, 2016 gönderildi (düzenlendi) 1-) kaul aktif derken oto kutu basılı pet kullanacaksanız önce buglaman gerekiyor. 2-) arc shot ile dc yemezsin 3-)bütün potları basar 4-) 1. cevap geçerli 5-)koxpta bir sürü özellik var deneme saatlerinde bakarak öğrenebilirsin 6-) genie süren var ise gözükür 7-) pek fikrim yok kullananlar cevaplarsa daha iyi olur. 1) buglamaktan kastın? 2) evet yemıyorum suan ama atak yapar gibi yapıyor ama arc shot yazıyor dmg girmiyor. bi süre sonra düzeliyor o sıra da canım cok düşüyor. 3) tamam potları basıyor. 4) teşekkürler. 5) satın aldım kullanıyorum suan. 6) genie sürem var tamam güzel. 7) tamam denicem. 2. sorumu yanıtlar mısın atak yapar gibi yapıyor ama arc shot yazıyor dmg girmiyor. bi süre sonra düzeliyor. @@aktay28 Haziran 6, 2016 tarihinde Leipzig tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
carcharias Haziran 6, 2016 gönderildi Share Haziran 6, 2016 gönderildi kardesim speedybot u bi bilgisayarda açıyorum hiç bir sorun yok ama öteki bilgisarimda açtıgımda aynı şekilde calısıyor ama mp ve hp potu basmıyor nedeni nedir acaba ? @@aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 6, 2016 gönderildi Share Haziran 6, 2016 gönderildi @@Leipzig atak hızını 1250 yap tekli skillerde daha hızlı olursa mana yer damage atmaz @@carcharias uyumluluk ayarlarını dene mantıklı bir cevap verilecek bir durum değil sistemsel durumlarda REPUBLIC ve Leipzig buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Haziran 7, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 7, 2016 gönderildi @@Leipzig atak hızını 1250 yap tekli skillerde daha hızlı olursa mana yer damage atmaz @@carcharias uyumluluk ayarlarını dene mantıklı bir cevap verilecek bir durum değil sistemsel durumlarda Kayıt yapmıyor ayarları, ve premium potu kullanmamaya başladı. @@aktay28 @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caique Haziran 22, 2016 gönderildi Share Haziran 22, 2016 gönderildi (düzenlendi) merhaba speedyboot ta toplu upgrade var mi? @@aktay28 Haziran 22, 2016 tarihinde caique tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 22, 2016 gönderildi Share Haziran 22, 2016 gönderildi @@caique evet var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caique Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi speedy bot uskoda oyuna giriste atiyo @owner Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
graphics Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi (düzenlendi) @@DEVILCRAFT üstadım bir sıkıntım var toplu upgrade yapmak için sürekli gir çık yapmam gerekiyor fakat gözlüklü yakalıyor ama farm çarımda böyle bir durum yok sıkıntısız hiç gözlüklüye yakalanmadan devam ediyor ne zaman upgrade yapsam gir çık yaptığımda oyundan atıyor ve yakalanıyor nasıl bir çözüm uygulanır daha önce anlattığınız yöntemi denedim cc ile temizledim resetledim yeniden yükledim ama upgrade olayında sıkıntı var galiba. Haziran 25, 2016 tarihinde graphics tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi @@graphics tuhaf bir durum, koxp üzerinden sağ alttaki X butonuna basarak çıkıyorsun dimi ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
graphics Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi (düzenlendi) @@graphics tuhaf bir durum, koxp üzerinden sağ alttaki X butonuna basarak çıkıyorsun dimi ? Evet X bölümünden kapatıyorum. Girerken sıkıntı olmuyor oyunun içindeyken yakalıyor npc'den armor alırken. Haziran 25, 2016 tarihinde graphics tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
anestezi32 Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi arkadaslar magede en serı atak yapmam ıcın ATAK HIZI VE R ATAK HIZINI KAC YAPMAM LAZIM LÜTFEN YARDIMMMMMM anestezi32 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
anestezi32 Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi @@DEVILCRAFT mage en hızlı sekilde atak yapmam ıcın atak hızı ve r atak hızı kac olmalı....bıde k0xp actıgım zaman yazan rakamları yukseltırsem mı daha hızlı atak eder dusurursem mı ? (örneğin 1600 yazıor ben 1500 yaparsan hızlı atak eder yoksa 1700 yaparsam mı) anestezi32 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
supzer Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi Merhaba beyler yanyana 2 pc de calisiyormu bot Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi @@supzer maalesef tek pcde çalışır @@anestezi32 azaltırsan hızlanır, r damage açmana gerek yok skill hızını 750-760 yap Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
mertozkan123 Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi istenmeyen bir hatya oluştu diyip diyip oyundan atıyor sorun nedir @@DEVILCRAFT @@aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
trt123 Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi nedense şuan gozluklı yakalamaya başladı bi ilgilenirmisiniz 1 değil 2 değil devamlı yakalıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
REPUBLIC Temmuz 8, 2016 gönderildi Share Temmuz 8, 2016 gönderildi istenmeyen bir hatya oluştu diyip diyip oyundan atıyor sorun nedir @@DEVILCRAFT @@aktay28 Yeni sürümü kullandığınızdan emin olun lütfen. nedense şuan gozluklı yakalamaya başladı bi ilgilenirmisiniz 1 değil 2 değil devamlı yakalıyor Yeni sürümü kullandığınızdan emin olun lütfen. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar