Leipzig Oluşturuldu: Haziran 8, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 8, 2016 @@DEVILCRAFT Videodaki gibi yapıyorum. Slottan başlat yapıyorum town atıyorum sundries gidip stop yapıyorum sonrasında slota gidiyorum mob a dalıyor ama bi geri bi ileri gidip yürüyerek towna gidiyor itemleri de satmıyor videodaki gibi yaptım aynı sekil. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 8, 2016 gönderildi Share Haziran 8, 2016 gönderildi @Leipzig ayarlarını sil ve ilk önce rotanı çiz sonra ayarlarını yap rpr zamanı müdahale etme koxpa, saldırı açık kalmış rpr giderken o yüzden ileri geri yapıyordur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Leipzig Haziran 8, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 8, 2016 gönderildi (düzenlendi) @Leipzig ayarlarını sil ve ilk önce rotanı çiz sonra ayarlarını yap rpr zamanı müdahale etme koxpa, saldırı açık kalmış rpr giderken o yüzden ileri geri yapıyordur ben sadece şunu istiyorum. Herhangi bir npcye 8. ve geri kalan itemleri satsın. partyden 44 yazsın o kadar başka bişey yapmıcak. bunu nasıl yaparım sen daha iyi anlatıyosun videodan tp magem varda kendı karakterim. @@DEVILCRAFT Haziran 8, 2016 tarihinde Leipzig tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DamaS Haziran 8, 2016 gönderildi Share Haziran 8, 2016 gönderildi ben sadece şunu istiyorum. Herhangi bir npcye 8. ve geri kalan itemleri satsın. partyden 44 yazsın o kadar başka bişey yapmıcak. bunu nasıl yaparım sen daha iyi anlatıyosun videodan tp magem varda kendı karakterim. @@DEVILCRAFT koxpta o özellıkler aktıf rpr ddonusu 44 yaz tıckı ısaretle bıde devılın dedıgı gıbı 7.slottan sonrasını sat yazan yerde 7 yerine 8 yaparsan 8.slottan sonrasını satar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar