nbagokhan Oluşturuldu: Haziran 10, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 10, 2016 merhaba usko koxp u windows bilgisayarıma yukluyorum lakin 2 pc dede denemem ragmen çalıştıramadım . steam_api.dll hatası alıyorum. win 8.1 kullanan arkadasın pc de böyle bir problem ile karışalmıyoruz. googleden araştırdım steam_api.dll dosyasını indirdim hem oyunun dizine hem system32 klasorune attım bu sefer hata vermiyor ama bot a login dedigimde gun sayımı belirtiyor ve öylece kalıyor oyunu açmıyor. problemi nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 10, 2016 gönderildi Share Haziran 10, 2016 gönderildi SpeedyBot USKO indirmemişsin , steamko için olanı indirmişsin biraz mantık yürütürsen yanlış indirdiğini anlarsın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
snoowflak3 Haziran 10, 2016 gönderildi Share Haziran 10, 2016 gönderildi @@DEVILCRAFT oyuna girer girmez oyundan atanlar ne yapacak buna da bir cevap verirsen iyi olur. Bot ile girş sağlayamayoruz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 10, 2016 gönderildi Share Haziran 10, 2016 gönderildi @@snoowflak3 güncelleştirmeleri yükleyin pc'nin öyle deneyin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
snoowflak3 Haziran 10, 2016 gönderildi Share Haziran 10, 2016 gönderildi (düzenlendi) @@DEVILCRAFT pc eksik güncelleştirmeler tam şuanda dün sorunsuz çalışıyordu. Manuel girişte problem yok fakat bot ile giriş yaptığımız da oyuna girer girmez atıyor. Başka yapa bileceğimiz bir şey var mı? TW den bağlanma şansım var mı? Haziran 10, 2016 tarihinde snoowflak3 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar