Nonyoi Oluşturuldu: Haziran 11, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 11, 2016 Durum başlıktaki gibi beyler 4Char açıyorum Mutlaka 1 2 si kapat hatası alıyor yada DC diyor ... Varmı çözümü bilen bir arkdaş yardımcı olacak !!! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
derviş86 Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi allah allah öyle olmazdı normalde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi (düzenlendi) Durum hakkındaki güncelleme testleri devam ediyor, 2 gündür dc sorunu yaşamadık donma sorunu da. En son kapat hatası kalmıştı onunda gerekli önlemlerini aldık ve şuan testte ( halen kapat hatası yok ) çözüldü gibi görünüyor son hatada. Kısacası bir şey kalmadı sadece stabilize edilecek şeyler var onlar da kısa sürede biter ve güncellemeyi veririz Haziran 11, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi qfatih1910 buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
BaBaFuaT1Fazla Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi Durum hakkındaki güncelleme testleri devam ediyor, 2 gündür dc sorunu yaşamadık donma sorunu da. En son kapat hatası kalmıştı onunda gerekli önlemlerini aldık ve şuan testte ( halen kapat hatası yok ) çözüldü gibi görünüyor son hatada. Kısacası bir şey kalmadı sadece stabilize edilecek şeyler var onlar da kısa sürede biter ve güncellemeyi veririz oto login çalışıyor dimi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi (düzenlendi) @@BaBaFuaT1Fazla evet oto loginli ve loginsiz test ettim 1 gün aralıkla ( oto loginde çok dc veriyor diyorlardı saçma bir şekilde o yüzden ) Haziran 11, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi BaBaFuaT1Fazla buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
BaBaFuaT1Fazla Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi @@BaBaFuaT1Fazla evet oto loginli ve loginsiz test ettim 1 gün aralıkla ( oto loginde çok dc veriyor diyorlardı saçma bir şekilde o yüzden ) normal süresi bittide oto login alcagım son teklifen başka bi yerden alamazmıyız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi @@BaBaFuaT1Fazla ödeme seçenekleri geniş sonteklif'in nedeni nedir başka bir yer istemenin ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Erhan666 Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi oto loginde dc problemi yok sadece donma ve kapat problemi vardi onlarda çözülmüşse güzel olur Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
BaBaFuaT1Fazla Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi @@BaBaFuaT1Fazla ödeme seçenekleri geniş sonteklif'in nedeni nedir başka bir yer istemenin ? banka kartımdan cekicem ya mesela onay kodu istiyor o telefon numaramda bloke oldu kapandı numaramı degistirmedim daha Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi @@BaBaFuaT1Fazla üstteki sekmede ziraat ödeme bilgileri mevcut oraya göz at Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Nonyoi Haziran 11, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 11, 2016 gönderildi Patron ne zamana güncellersin botu sabırsızlıkla bekliyoruz ve 8'li ok ekleme şansın varmı ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi bir suru pvp acılıyor bu hafta ıcınde gelırse super olur mezun olduk işe girdik ama bagımlısı olduk bu işinde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Nonyoi Haziran 11, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 11, 2016 gönderildi Durum hakkındaki güncelleme testleri devam ediyor, 2 gündür dc sorunu yaşamadık donma sorunu da. En son kapat hatası kalmıştı onunda gerekli önlemlerini aldık ve şuan testte ( halen kapat hatası yok ) çözüldü gibi görünüyor son hatada. Kısacası bir şey kalmadı sadece stabilize edilecek şeyler var onlar da kısa sürede biter ve güncellemeyi veririz Patron 4 Char var yine sırayla düşüyorlar Dc oluyorlar ... Yememesi için forumda bulunan bütün taktikleri denedim ama sırayla DC oluyorlar... Yokmu çözümü .. ( Pc Asus İ5 Yeni nesil turbo işlemci 4 GB Ram 2 GB ekran Kartı ) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Nonyoi Haziran 11, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 11, 2016 gönderildi İsyannnnnnn ... Çıldırmaya az kaldı botun güncellenmesi nerde ? Kardeşimsin biraz acele et yada bir hal çare üret. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cgh0gy Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi İsyannnnnnn ... Çıldırmaya az kaldı botun güncellenmesi nerde ? Kardeşimsin biraz acele et yada bir hal çare üret. Geliyor arkadaşlar bir aksilik olmazsa bu gece inşallah bizlerle. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
4MonarchS Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi 1500 2000 dakka oyunda kalmayı özledik Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Nonyoi Haziran 11, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 11, 2016 gönderildi max kaldığım Dkika 4 chardan en uzun kalan birisi 247 dk sonra oda Dc yedi... günde 4 charı 20'er defa sokuyorum herhalde !!! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cgh0gy Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi Bende kapat yokta dc var yaw :( Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
burakcaglyn Haziran 11, 2016 gönderildi Share Haziran 11, 2016 gönderildi internetim kesilmese çarlar şuan 1300 dakika idi, dc sorunu ortadan kalktı gibi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Nonyoi Haziran 11, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 11, 2016 gönderildi Bizemi gider yapıyor bu koxp arkdas ... 2 char dc yedi 2 char beklemede... 57 dk olmuş daha, 15 dk biri ,47 dakikada biri dc yedi diğer ikisi bekliyorum ne zman dc yicek bıktım * yeter yaaa Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
n3rv0 Haziran 12, 2016 gönderildi Share Haziran 12, 2016 gönderildi beklemedeyiz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar