LegalDavran Oluşturuldu: Haziran 16, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 16, 2016 Yeni patch sonrası oyuna girerken bot hata veriyor bro, bi göz atın. @@DEVILCRAFTY Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 16, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 16, 2016 gönderildi mention atamamışım :( Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 16, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 16, 2016 gönderildi Yok usko girmiyor, daha doğrusu oyuna giriyor ama ekrana gelmiyor, bot yanıt vermiyor hatası var. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 16, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 16, 2016 gönderildi Baydı resmen ya steamko da hapse düştü char ım Dün 2 charım da Usko'da hapise gitti benim de. Bayıldık 60 tl yapacak birşey yok. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
quadr0fx Haziran 16, 2016 gönderildi Share Haziran 16, 2016 gönderildi @DEVILCRAFTY abi bi bak yahu şu koxpa bi bilgi ver amarok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
trt123 Haziran 16, 2016 gönderildi Share Haziran 16, 2016 gönderildi evet güncelleme geldi uskoya ve botun güncellenmesi gerekiyor lütfen ilgilenin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 16, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 16, 2016 gönderildi Beyler bu kişiler de insan, ayrıca o kadar emek verirken tabii ki paraları yiyecekler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 16, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 16, 2016 gönderildi Kardeş kullanma o zaman zorla mı satıyorlar sana Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bulut_xw Haziran 16, 2016 gönderildi Share Haziran 16, 2016 gönderildi patch sonrası eski sürümü kullanabiliyor muyuz. yeni sürüm çıkınca mı girelim. ban yemek istemiyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 16, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 16, 2016 gönderildi patch sonrası eski sürümü kullanabiliyor muyuz. yeni sürüm çıkınca mı girelim. ban yemek istemiyorum Güncelleme gerekli eski sürüm hata veriyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Haziran 16, 2016 gönderildi Share Haziran 16, 2016 gönderildi Adamlar paraları yiyor herhalde yoklar piyasada sen gece yatagında yatarken bu adamlar güncelleme ile ugrasıyor sandıgın kadar kolay degil koxp işleri 30 tl verip trilyonluk hava basamazsın cok şikayetci isen kullanmazsın ben bu adamların emegine laf ettirmem aylardır kullanırım hiçte pişman olmadım kullanmayanı zorlamazlar bu tarz yorumlarıda gördügünde banlamamak icin sabrederler sansını fazla zorlama derim. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ilkcan123 Haziran 16, 2016 gönderildi Share Haziran 16, 2016 gönderildi hapis var şuanlık Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Haziran 17, 2016 gönderildi Share Haziran 17, 2016 gönderildi oyuna guncelleme gelınce botla gırmeye calısmayın kardesım bunu burada yazmaktan bıktılar hapıse dusme sebebınız o Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aydn42 Haziran 17, 2016 gönderildi Share Haziran 17, 2016 gönderildi hala oyuna giremiyoruz telafi süre eklemeniz gerekiyor @@DEVILCRAFTY. Ve sorun ne zaman çözülecek bunun hakkında bilgi verirseniz güzel olur. Yeni sürümleri denemeden lütfen burada paylaşım yapmayınız çünkü charlar hapise düşmeyip ban yese gitti charlar . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
vante Haziran 17, 2016 gönderildi Share Haziran 17, 2016 gönderildi beyler char luringden banlıydı 3 gün yeni açıldı yeni sürümle girmeyelim dimi hapse düşmeyelim durduk yere Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar