reilucci Oluşturuldu: Haziran 17, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 17, 2016 BOT AÇ yazısına tıklar tıklamaz bot hemen tekrar kapanıyor. pot wolf oto vs calısmıyor bu yuzden yardım cı olabilce var mı ? (daha yeni aldım bu arada pek bilgim yok kxp hakkında) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
reilucci Haziran 17, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 17, 2016 gönderildi BOT AÇ yazısına tıklar tıklamaz bot hemen tekrar kapanıyor. pot wolf oto vs calısmıyor bu yuzden yardım cı olabilce var mı ? (daha yeni aldım bu arada pek bilgim yok kxp hakkında) @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
reilucci Haziran 17, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 17, 2016 gönderildi @@aktay28 bi bakar mısınız ya 1 gündür çalıştıramıyorum kxpu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 17, 2016 gönderildi Share Haziran 17, 2016 gönderildi Her şeyi sil ve 2124.1 sürümünü tekrar indir dene Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
reilucci Haziran 17, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 17, 2016 gönderildi oyunu kxpu her seyi silip. kxpun içindekileri oyuna mı atcam sonra @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 18, 2016 gönderildi Share Haziran 18, 2016 gönderildi Hayır hepsini sil tekrar indir. Koxpa indirdiğin klasörden gir, hiçhib yere birşey atma. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar