61bully61 Oluşturuldu: Haziran 18, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 18, 2016 (düzenlendi) S.aleyküm öncelikle kolay gelsin herkese. Yeni xskip koxp aldım key falan yükledim herşey tamam fakat videoda kullanılışı gibi yapıyorum, hiç bir xskip server girmiyor. Oyun için id pas yerine dahi gelmiyor açılmıyor oyunlar öyle söyliyeyim size. Acaba bir yerde mi hata yapıyorum yoksa PC WİN10 diyemi öyle oluyor bir yardımcı olsanız * DiPNOT : XSKİP KOXPU BİR BAŞKA PC (MASA ÜSTÜNDE KULLANIYORUM LAP TOPA GEÇSEM) DE KULLANSAM OLUR MU ACABA? Haziran 18, 2016 tarihinde 61bully61 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 18, 2016 gönderildi Share Haziran 18, 2016 gönderildi @@61bully61 aynı modeme bağlı pclerden aynı anda kullanabilirsin pc farketmez, bir sorunu yok xskip ve 19xx olduğuna emin ol yeterli halen sorunun varsa sistemini yenilemeni tavsiye ederim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
61bully61 Haziran 18, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 18, 2016 gönderildi @@61bully61 aynı modeme bağlı pclerden aynı anda kullanabilirsin pc farketmez, bir sorunu yok xskip ve 19xx olduğuna emin ol yeterli halen sorunun varsa sistemini yenilemeni tavsiye ederim Aynı modeme bağlı pc ler Sistem yenilemek derken ? Onu tam olarak açıklayabilir misiniz acaba ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Haziran 18, 2016 gönderildi Share Haziran 18, 2016 gönderildi @@61bully61 kullandığın win10'u tekrar kur - güncelini indirerek Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
61bully61 Haziran 18, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 18, 2016 gönderildi @@61bully61 kullandığın win10'u tekrar kur - güncelini indirerek Anladım Teşekkür Ederim size Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar