kadere61 Oluşturuldu: Haziran 21, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 21, 2016 bot şu ara sürekli dc veriyor. çözemiyorumda neden dc veriyor. log sistemi olsa süper olcak. şunu yaptı bunu yaptı tak dc vs bizde ona göre davranırız. gına geldi şuan. gece bırakıyorum 20dk sonra tak dc. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadere61 Haziran 22, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 22, 2016 gönderildi lf hack dc yemeye sebep olurmu? skilllerden lf bastırmak mı iyi lf hackmi? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Haziran 22, 2016 gönderildi Share Haziran 22, 2016 gönderildi hangı bot oldugunu belırtsenız bırde Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadere61 Haziran 22, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 22, 2016 gönderildi usko bölümüne açtığıma göre steamko bottur usko botu. şuan şöyle çözdüm. lf bastırıyorum hack yaptırmıyorum. cpu kısmayı bes programıyla yaptırıyorum sorun çözüldü gibi.326 dk oldu dc yok. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 22, 2016 gönderildi Share Haziran 22, 2016 gönderildi lf hack dc yemeye sebep olurmu? skilllerden lf bastırmak mı iyi lf hackmi? lf hack dc ettirir, çok kez denedim dc oluyor, skillerden bastır sorun kalmıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar