4live Oluşturuldu: Haziran 25, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 25, 2016 Koxp Gercekten Cok pahalı bir fiyattdır 15 günlük süre vermişsiniz birde cok pahalıdır bir indirim istiyoruz mutlaka . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
konkort1 Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi en azından oto loginsiz, multisiz birşeysiz cıkartın 20-30 tl ye abi parası olmayan öğrenci adamlarız bukadar yapmayın Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Haziran 25, 2016 gönderildi Share Haziran 25, 2016 gönderildi farmerler ıcın 10 numara olmus fıyati Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ELF Haziran 26, 2016 gönderildi Share Haziran 26, 2016 gönderildi farmerler ıcın 10 numara olmus fıyati aynen Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Haziran 26, 2016 gönderildi Share Haziran 26, 2016 gönderildi fiyatın yükseltilmesini talep ediyorum eger otosuz sürüm cıkacaksa maden koyulmamalı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
caner1384 Haziran 26, 2016 gönderildi Share Haziran 26, 2016 gönderildi Yav her insanda i7 9799XTQWRELSDA işlemci olacak diye bir kaide mi var arkadaşım? Bizde kendimizce buradan harçlık çıkartıyoruz. Oto loginli alabilmem için baya yüksek bir işlemcim olacak açacağım bir sürü client ki parasını çıkartabileyim. Zaten ben 150 tl anca kazanabiiliyorum ki bir bot süresince bota verebileyim. Sonra yok fiyat yükseltin yok farmcılar için daha iyi. Benim gibi insanlarda mevcut kardeşim. Biraz dar görüşünüzü açın açın. Orta seviye bilgisayar hatta orta-düşük seviye bilgisayar kullanıcıları var. Açacakları mutli sayısı belliyken daha da fiyat yükseltmekmiş yok destek vermekmiş bence bencillikten öte gitmiyor. Dowdy ve kxp buna tepki gösterdi 2 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
4live Haziran 26, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 26, 2016 gönderildi 150 tl FİYAT BİCİYORSUNUZ GÜZEL EYVALLAH AMA 15 GÜN SÜRE İNSANA KOYUYOR 30 GÜN SÜRE OLSA İNSANIN ALASI GELİR FALAN AMA 15 GÜN SÜREDE ALASI GELMİYOR CÜNKÜ 150 TL KOXPA VERİP OYUNA KC ALMAK İCİN Bİ EN AZ 50 TL DAHA YATIRIYORUZ OYUNDA BANLANMA RİSKİMİZ OLUYOR ZATEN HER DURUMDA 10 TANE CHAR ACIYORUZ 1 PC DEN BU RİSKLERİ BU KÖTÜ YANLARI GÖREREK LÜTFEN FİYATTA Bİ İNDİRİM OLMASINI İSTİYORUZ Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nolimit65 Haziran 26, 2016 gönderildi Share Haziran 26, 2016 gönderildi Yav her insanda i7 9799XTQWRELSDA işlemci olacak diye bir kaide mi var arkadaşım? Bizde kendimizce buradan harçlık çıkartıyoruz. Oto loginli alabilmem için baya yüksek bir işlemcim olacak açacağım bir sürü client ki parasını çıkartabileyim. Zaten ben 150 tl anca kazanabiiliyorum ki bir bot süresince bota verebileyim. Sonra yok fiyat yükseltin yok farmcılar için daha iyi. Benim gibi insanlarda mevcut kardeşim. Biraz dar görüşünüzü açın açın. Orta seviye bilgisayar hatta orta-düşük seviye bilgisayar kullanıcıları var. Açacakları mutli sayısı belliyken daha da fiyat yükseltmekmiş yok destek vermekmiş bence bencillikten öte gitmiyor. Sadece senin gibi 1 tane olsa tamama ama senden 15-20 tane olduğunu ve piyasayı ... ettiğini düşün. Biraz ufkunu ve görüşünü aç. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ridley35 Haziran 26, 2016 gönderildi Share Haziran 26, 2016 gönderildi Aşırı pahalı yapmışssın hocam 50tl yapın bari oto loginsiz 150tl nedir çok aşırı kacmış inş otologinsiz 50tl yaparsın bizde kullanabiliriz iyi çalışmalar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akaratay Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi oto login ne oluyor arkadaşlar neden bu kadar yüksek fiyatı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar