enes3939 Oluşturuldu: Haziran 28, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 28, 2016 oyuna girdikten 1 2 dakika sonra dc veriyo bi ilgilenin veya en azından bi bilgi verin. bunca insan dündnen beri bekliyo facebooktan 2 satır bişey yazmak bu kadar zor olamaz...! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi arkadasım kusura bakmayın ama sizde biraz anlayıslı olun bizde kullanıyoruz bu koxpu bizde para veriyoruz sorun oldugu zamanda paşa paşa bekliyoruz bu adamların herşeyle ilgileniyorlar dünden beri saldırı alıyorlar bu adamlarıda anlamaya calısıp sıkın disininizi 1 2 gün bişey kaybettirmez zaten telafisini yapıyorlar. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes3939 Haziran 28, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 28, 2016 gönderildi usta beklemekte sıkıntı yok zaten alışığız beklemeye ama en azından bişey desinler. konudan haberimiz olsun ne kadar bekleyeceğimizi bilelim. benim sorunum bu iletişim/bilgilendirme eksikliği var. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi Bigilendirme olsa cidden iyi olur, 2-3 gün bile beklenecekse beklenir yeter ki sürekli siteleri yenilemeyelim. @@DEVILCRAFT @@aktay28 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes3939 Haziran 28, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 28, 2016 gönderildi Bigilendirme olsa cidden iyi olur, 2-3 gün bile beklenecekse beklenir yeter ki sürekli siteleri yenilemeyelim. @@DEVILCRAFT @@aktay28 aynn benimde demek istediğim bu zaten.f5e basmaktan tuş eskidi yemin ederim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi Daha önce de bu tarz güncelleme sorunları olmuştu, neden geciktiğini buldum sanırım. @@DEVILCRAFT ve @@aktay28 'ın en son online zamanlarına bakıyorum, öncekilerdeki gibi @@aktay28 hala uyuyor. Cidden uyuyor yani hala uyandıramadılar bence. Sitede online olduğunda güncelleme yakındır, onu takip edin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi Dünden beri bi haber bekliyoruz vallahi daha yeni aldım speedy botu 5dakika kullanamadan sorunlar patlak verdi umarım yakın zamanda fixlerler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes3939 Haziran 28, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 28, 2016 gönderildi Dünden beri bi haber bekliyoruz vallahi daha yeni aldım speedy botu 5dakika kullanamadan sorunlar patlak verdi umarım yakın zamanda fixlerler unlucky hocam ama rahat ol bi kaç saate hallederler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi Dünden beri bi haber bekliyoruz vallahi daha yeni aldım speedy botu 5dakika kullanamadan sorunlar patlak verdi umarım yakın zamanda fixlerler Merak etme hocam, steam'in ilk zamanlarından beri speedy kullanıyorum, şimdi de uskoda kullanıyorum, ara ara böyle aksamalar oluyor ama yine de en stabil bot bu. Giden zamanı da telafi ederler mağdur etmezler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
raven9999 Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi Hocam koxp tam olarak 2 dk da dc atıyo Ama eslantta azimle o sürede 1 shaula 1 samma kestim gece kimse giremezken oyuna :D:D(Shaula ile sammayı aynı anda kesmedim aq )en az 10 ker egirdim oyuna Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
raven9999 Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi Ufak bi sorun daha var upgrade problemi... itemlerin upgrade classıyla uyusmadıgını iddia edio sağ altta ama weapon breakeri middle basmaya çalışıodum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi Hocam koxp tam olarak 2 dk da dc atıyo Ama eslantta azimle o sürede 1 shaula 1 samma kestim gece kimse giremezken oyuna :D:D(Shaula ile sammayı aynı anda kesmedim aq )en az 10 ker egirdim oyuna Ahahahah helal olsun valla Drop aldın mı bari. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi Merak etme hocam, steam'in ilk zamanlarından beri speedy kullanıyorum, şimdi de uskoda kullanıyorum, ara ara böyle aksamalar oluyor ama yine de en stabil bot bu. Giden zamanı da telafi ederler mağdur etmezler. zaman telafisinden yana içim rahatta hocam hiç kullanamadan beklemek kötü en azından gelişmelerden haberdar olsak iyiydi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi zaman telafisinden yana içim rahatta hocam hiç kullanamadan beklemek kötü en azından gelişmelerden haberdar olsak iyiydi Aynen o baya sıkıntı oluyor @@aktay28 telefon numarasını bıraksın da bana ben uyandırayım sorun oldukça Size de bilgi aktarmış olurum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi facebook sayfasından bilgilendirme yaptılar şimdi speedy bot usko ve steam güncellemede diye bakalım inş yakın zamanda gelir ) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi Aynen gördüm ben de, aktay uyandı demek ki hadi hayırlı olsun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
enes3939 Haziran 28, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 28, 2016 gönderildi iftara kadar halletseler barede işimize baksak slotlar boş kaldı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Haziran 28, 2016 gönderildi Share Haziran 28, 2016 gönderildi f5 tuşum yalama oldu resmen dün akşam üstünden beri Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar