atackan441 Oluşturuldu: Haziran 29, 2016 Share Oluşturuldu: Haziran 29, 2016 Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlarKoxper ve tamamen legal arkadaşlar nerde exp kasılır bakmadım fakat nerde farm yapabilirim diye kısa bi araştırma yaptım ( deneme yanılma yöntemi tek tek denedim ) Maden yada balık ile başlayalım ( GOLDEN ) maden : çok zor drop atıyor öyle para edicek çok bişeyde yok bes bile çıkmadı ve 1 rprde en fazla 20 GEM 20 FRAGMENT atıyor dikkat edin 20şer değil toplamı 20 Balık : her zamanki gibi sadece exp flash ticareti ( ilk 3 gün iyi para bırakır exp çok zor ) Gemler BLUE GEM ' e kadarFragmentler ise Fragment Of Lechery 'e kadardır BUS VE BES Bildiğimiz üzere bus geçmiş serverlarda nerdeyse wormden bile çıkıcak gibiydi ama madende 1 rprde 3 tane atan bus biraz zorluk yaşatacak madenci arkadaşlara, busu nerden kasabiliriz ? Uruk türlerinin hepsinde var fakat en fazla çıkanı Uruk Hai busun yanında monster stonede bulunuyor ortalama olarak anlatalım. Uruk hai %20 bus %4 monster stone + çöp ( az ) Uruk Blade %15 bus %6 monster stone + çöp ( orta ) + bes çok (az) Uruk Tron %10 bus %9 monster stone + çöp ( orta ) + bes (orta) Stone golem %25 bus %7 monster stone ( ESLANT ) + çöp ( az ) Stone golem %20 bus %7 monster stone ( LUFER EMC ) + çöp ( az ) Stone golem %30 bus %10 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp ( az ) Ancient %7 bus %1 monster stone ( LUFERSON EMC) + çöp ( az ) Ancient %9 bus %3 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp (az) Treant %5 bus %1 monster stone ( LUFERSON EMC ) + çöp (az) Treant %7 bus %3 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp (az) Cardinal %8 bus %1 monster stone ( LUFERSON EMC ) + çöp ( çok az ) Cardinal %9 bus %3 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp ( çok az ) Mob dropları exp premiumla Mattock + Fish dc premiumla denenmiştirDc premium mob droplarını etkiler. Çöp dediklerim çıkan itemin miktarı değil npcye sattığınızda bıraktığı kârdır. Şimdi bi kaç arkadaş dicek ki neden böyle bi konu açtı arkadaşlar biz biliyoruz ama bilmeyen çok oluyor. Bide bilgilendirme amaçlı mattock yapacak arkadaşlar ya Auto loginli koxp alsınlar multi sınırı olmadan 10 tane char sokup kâr edebilirler ( Mattocka gerek yok ) yada 2 tane char yapıp bu slotlara koyabilirler. Serverda para zor olabilir önerim sarı peri + auto looting pet ( legal arkadaşlar peti alsınlar ) stone golem'in içinden 10 k gibi bi para çıkıyor 20 k yaparsınız bide premiumla 25 k ya kadar çıkabilir Faydası olduysa ne mutlu bana 1 temmuzda görüşmek üzere sağlıcakla. Bi teşekkürü hor görmeyin tolgabozkurt buna tepki gösterdi 1 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akaratay Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi Benim bilgisayarda oraclenin geçen serverinde 4-5 multi client açıkcan cpu kullanımı %90-95 e çıkıyordu bunu nasıl azaltıp 10 char sokabilirim. Pc özelliklerim i5 işlemci 2gb ekran kartıı 1tb hdd 12gb ram laptop acer aspirev3-772g Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ridley35 Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi kardeşim 20xx koxpta balık çalışmıyorki:S Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
atackan441 Haziran 29, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 29, 2016 gönderildi kardeşim 20xx koxpta balık çalışmıyorki:S Koxpla denemedim ki elle denedim ve orda legal ve koxper arkadaşlar dedim balık ve madene rpr yazdım süre belirtmedim rprside 2 saatte geliyo mattockun belkide 3 . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi (düzenlendi) Benim bilgisayarda oraclenin geçen serverinde 4-5 multi client açıkcan cpu kullanımı %90-95 e çıkıyordu bunu nasıl azaltıp 10 char sokabilirim. Pc özelliklerim i5 işlemci 2gb ekran kartıı 1tb hdd 12gb ram laptop acer aspirev3-772g i5 işlemci diye sıkıntı orada knght ıslemcıye bakıyor ıslemcın zayıf Haziran 29, 2016 tarihinde wonnick tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
atackan441 Haziran 29, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 29, 2016 gönderildi 4-5 multı bıle actıysan bu ozellılklerle op basına koy bence :D güldürdün kanka Benim bilgisayarda oraclenin geçen serverinde 4-5 multi client açıkcan cpu kullanımı %90-95 e çıkıyordu bunu nasıl azaltıp 10 char sokabilirim. Pc özelliklerim i5 işlemci 2gb ekran kartıı 1tb hdd 12gb ram laptop acer aspirev3-772g @@DEVILCRAFT bi client paylaşmıştı o tarz bişey daha paylaşırsa 9-10 yaparsın koxpun gpu düşürme özelliğiyle beraber ama bilgisayarına bakmadım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi :D güldürdün kanka @@DEVILCRAFT bi client paylaşmıştı o tarz bişey daha paylaşırsa 9-10 yaparsın koxpun gpu düşürme özelliğiyle beraber ama bilgisayarına bakmadım i5 işlemci sıkıntısı var i7 olsa 10acar ama i5 le zor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi ek olarak bende oraclede madenede balıgada baktım ıkısıde dedıgın gıbı zor gem droplarıda dusuk ancak boyle olması daha ıyı yanlız exp olarak katılmıyorm ıyı exp verıyor yaratıklar kopekler 50k felan verıyor ben farmın dısında ek olarak teamla baslıyacagım arkadaslarımla oyunda oynıcam yanı war pre ıle baslıcam exple degıl 1 haftada olurum 83 ama bosuna 40tl vermem admine Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
atackan441 Haziran 29, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 29, 2016 gönderildi ek olarak bende oraclede madenede balıgada baktım ıkısıde dedıgın gıbı zor gem droplarıda dusuk ancak boyle olması daha ıyı yanlız exp olarak katılmıyorm ıyı exp verıyor yaratıklar kopekler 50k felan verıyor ben farmın dısında ek olarak teamla baslıyacagım arkadaslarımla oyunda oynıcam yanı war pre ıle baslıcam exple degıl 1 haftada olurum 83 ama bosuna 40tl vermem admine Yanlış düşünüyosun eğer bi idealiniz varsa exp pre ile başlayıp cs yi alırsan oyundan knight cash kaldırırsın zaten yeteri kadar ama sen bilirsin bide monster stone işinde iyi para var . Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi benımkı oyuna para vermeme admıne yedırmeme yoksa 40-50 koymaz ve genıe altı koxpla kasıcam zaten skntı olmaz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
atackan441 Haziran 29, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 29, 2016 gönderildi benımkı oyuna para vermeme admıne yedırmeme yoksa 40-50 koymaz ve genıe altı koxpla kasıcam zaten skntı olmaz kanka genie dediğin olay aktay botu korumakla yükümlü zaten genielerin %80 i aktaycı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar Koxper ve tamamen legal arkadaşlar nerde exp kasılır bakmadım fakat nerde farm yapabilirim diye kısa bi araştırma yaptım ( deneme yanılma yöntemi tek tek denedim ) Maden yada balık ile başlayalım ( GOLDEN ) maden : çok zor drop atıyor öyle para edicek çok bişeyde yok bes bile çıkmadı ve 1 rprde en fazla 20 GEM 20 FRAGMENT atıyor dikkat edin 20şer değil toplamı 20 Balık : her zamanki gibi sadece exp flash ticareti ( ilk 3 gün iyi para bırakır exp çok zor ) Gemler BLUE GEM ' e kadar Fragmentler ise Fragment Of Lechery 'e kadardır BUS VE BES Bildiğimiz üzere bus geçmiş serverlarda nerdeyse wormden bile çıkıcak gibiydi ama madende 1 rprde 3 tane atan bus biraz zorluk yaşatacak madenci arkadaşlara, busu nerden kasabiliriz ? Uruk türlerinin hepsinde var fakat en fazla çıkanı Uruk Hai busun yanında monster stonede bulunuyor ortalama olarak anlatalım. Uruk hai %20 bus %4 monster stone + çöp ( az ) Uruk Blade %15 bus %6 monster stone + çöp ( orta ) + bes çok (az) Uruk Tron %10 bus %9 monster stone + çöp ( orta ) + bes (orta) Stone golem %25 bus %7 monster stone ( ESLANT ) + çöp ( az ) Stone golem %20 bus %7 monster stone ( LUFER EMC ) + çöp ( az ) Stone golem %30 bus %10 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp ( az ) Ancient %7 bus %1 monster stone ( LUFERSON EMC) + çöp ( az ) Ancient %9 bus %3 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp (az) Treant %5 bus %1 monster stone ( LUFERSON EMC ) + çöp (az) Treant %7 bus %3 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp (az) Cardinal %8 bus %1 monster stone ( LUFERSON EMC ) + çöp ( çok az ) Cardinal %9 bus %3 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp ( çok az ) Mob dropları exp premiumla Mattock + Fish dc premiumla denenmiştir Dc premium mob droplarını etkiler. Çöp dediklerim çıkan itemin miktarı değil npcye sattığınızda bıraktığı kârdır. Şimdi bi kaç arkadaş dicek ki neden böyle bi konu açtı arkadaşlar biz biliyoruz ama bilmeyen çok oluyor. Bide bilgilendirme amaçlı mattock yapacak arkadaşlar ya Auto loginli koxp alsınlar multi sınırı olmadan 10 tane char sokup kâr edebilirler ( Mattocka gerek yok ) yada 2 tane char yapıp bu slotlara koyabilirler. Serverda para zor olabilir önerim sarı peri + auto looting pet ( legal arkadaşlar peti alsınlar ) stone golem'in içinden 10 k gibi bi para çıkıyor 20 k yaparsınız bide premiumla 25 k ya kadar çıkabilir Faydası olduysa ne mutlu bana 1 temmuzda görüşmek üzere sağlıcakla. Bi teşekkürü hor görmeyin @@atackan441 hocam mattock almayın derken normal mattocktan mı bahsediyorsun goldenin bi faydası yok mu Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
walace01 Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi birde bu yeni v20xx botu oraclede çalışıyormu ? deneyen varmı bunu betasında ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
atackan441 Haziran 29, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 29, 2016 gönderildi birde bu yeni v20xx botu oraclede çalışıyormu ? deneyen varmı bunu betasında ? denemedik ama çalışmasa ne anlamı var ki Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi denemedik ama çalışmasa ne anlamı var ki golden mattockla normal mattock arasında cok fark varmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi var Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi Öncelikle selamun aleyküm arkadaşlar Koxper ve tamamen legal arkadaşlar nerde exp kasılır bakmadım fakat nerde farm yapabilirim diye kısa bi araştırma yaptım ( deneme yanılma yöntemi tek tek denedim ) Maden yada balık ile başlayalım ( GOLDEN ) maden : çok zor drop atıyor öyle para edicek çok bişeyde yok bes bile çıkmadı ve 1 rprde en fazla 20 GEM 20 FRAGMENT atıyor dikkat edin 20şer değil toplamı 20 Balık : her zamanki gibi sadece exp flash ticareti ( ilk 3 gün iyi para bırakır exp çok zor ) Gemler BLUE GEM ' e kadar Fragmentler ise Fragment Of Lechery 'e kadardır BUS VE BES Bildiğimiz üzere bus geçmiş serverlarda nerdeyse wormden bile çıkıcak gibiydi ama madende 1 rprde 3 tane atan bus biraz zorluk yaşatacak madenci arkadaşlara, busu nerden kasabiliriz ? Uruk türlerinin hepsinde var fakat en fazla çıkanı Uruk Hai busun yanında monster stonede bulunuyor ortalama olarak anlatalım. Uruk hai %20 bus %4 monster stone + çöp ( az ) Uruk Blade %15 bus %6 monster stone + çöp ( orta ) + bes çok (az) Uruk Tron %10 bus %9 monster stone + çöp ( orta ) + bes (orta) Stone golem %25 bus %7 monster stone ( ESLANT ) + çöp ( az ) Stone golem %20 bus %7 monster stone ( LUFER EMC ) + çöp ( az ) Stone golem %30 bus %10 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp ( az ) Ancient %7 bus %1 monster stone ( LUFERSON EMC) + çöp ( az ) Ancient %9 bus %3 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp (az) Treant %5 bus %1 monster stone ( LUFERSON EMC ) + çöp (az) Treant %7 bus %3 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp (az) Cardinal %8 bus %1 monster stone ( LUFERSON EMC ) + çöp ( çok az ) Cardinal %9 bus %3 monster stone ( RONARK LAND ) + çöp ( çok az ) Mob dropları exp premiumla Mattock + Fish dc premiumla denenmiştir Dc premium mob droplarını etkiler. Çöp dediklerim çıkan itemin miktarı değil npcye sattığınızda bıraktığı kârdır. Şimdi bi kaç arkadaş dicek ki neden böyle bi konu açtı arkadaşlar biz biliyoruz ama bilmeyen çok oluyor. Bide bilgilendirme amaçlı mattock yapacak arkadaşlar ya Auto loginli koxp alsınlar multi sınırı olmadan 10 tane char sokup kâr edebilirler ( Mattocka gerek yok ) yada 2 tane char yapıp bu slotlara koyabilirler. Serverda para zor olabilir önerim sarı peri + auto looting pet ( legal arkadaşlar peti alsınlar ) stone golem'in içinden 10 k gibi bi para çıkıyor 20 k yaparsınız bide premiumla 25 k ya kadar çıkabilir Faydası olduysa ne mutlu bana 1 temmuzda görüşmek üzere sağlıcakla. Bi teşekkürü hor görmeyin eline koluna saglık dostum bende girip denicektim fakat tigerde carlar oldugu icin fırsatım olmamıstı teşekkürler:) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
walace01 Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi birisi denese 20xx botu oraclede aktay farklı dedi bana yada ben öyle anladım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
atackan441 Haziran 29, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 29, 2016 gönderildi Ne demek kanka hayrını gör her zaman @@tolgabozkurt Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
atackan441 Haziran 29, 2016 gönderildi Yazar Share Haziran 29, 2016 gönderildi öyleydide sonra değişti sanırım şuan 19xx ile 20xx aynı @@walace01 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Sultan_TR Haziran 29, 2016 gönderildi Share Haziran 29, 2016 gönderildi öyleydide sonra değişti sanırım şuan 19xx ile 20xx aynı @@walace01 hala söylemedin goldenle normal mattock farkı varmı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aleky Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi verdiğin bilgiler için teşekkürler Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akaratay Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi Parti kurunca gelen para aşırı düşüyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar