smhstyle Oluşturuldu: Temmuz 1, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 1, 2016 Dün yeni speedy usko bot sürümü cıkıp dc sorunu düzeltildi ancak xgincode yakalanma sorunu hala devam ediyor 2 dakika içerisinde yakalanıp atıyor oyundan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
darknesss134134 Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi Bugün iki karakterimde hapise gitti. Sadece yakalansa iyi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi Sorun var, 3-4 dakika sonra direk gözlüklü yakalıyor. @@aktay28 @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 1, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 1, 2016 gönderildi Dünden beri ne bi güncelleştirme var ne de bir bilgilendirme bekliyoruz bakalım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguzhan15712 Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi 3 GÜNDÜR BÖYLE Bİ YAPAMADINIZ MADURUZ ARTIK YAPILMASI LAZIM VEYA ARTIK BİLGİLENDİRME YAPIN BEKLEMEKTEN SIKILDIK !!!!! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
oguzhan15712 Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi (düzenlendi) A Temmuz 1, 2016 tarihinde oguzhan15712 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi Sürem bitmek üzere zaten, hiç istemeden de olsa bir açıklama dahi yapılmadığı için başka bir bota geçeceğim sanırım. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 1, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 1, 2016 gönderildi Sürem bitmek üzere zaten, hiç istemeden de olsa bir açıklama dahi yapılmadığı için başka bir bota geçeceğim sanırım. sen yine kullanmışsın hocam ben daha toplamda 1 yada 2 saat kullanabildim botu aldığımdan beri valla Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
LegalDavran Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi sen yine kullanmışsın hocam ben daha toplamda 1 yada 2 saat kullanabildim botu aldığımdan beri valla Normalde maksimum 1 günde çözerlerdi, çözülmese bile açıklama gelirdi. Sabahtan beri ses seda yok. Pek hayra alamet değil bu durum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 1, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 1, 2016 gönderildi Normalde maksimum 1 günde çözerlerdi, çözülmese bile açıklama gelirdi. Sabahtan beri ses seda yok. Pek hayra alamet değil bu durum. aynen 27 28 saati geçti bu sorun cıkalı hala en ufak bi açıklama bile yok , bari bi açıklama yapsalarda boşa f5 yapmasak bizde sabahtan aksama kadar Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 2, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 2, 2016 gönderildi (düzenlendi) @@DEVILCRAFT hocam artık bi çözüm bulsanız ya da bir açıklama yapsanız bunca insan bekliyor 1.5 gündür Temmuz 2, 2016 tarihinde smhstyle tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Driv3r20 Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi Ne bir açıklama ne bir çözüm var, ilgilenecek biri yok mu artık ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 2, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 2, 2016 gönderildi Ne bir açıklama ne bir çözüm var, ilgilenecek biri yok mu artık ? bizimle ilgilenilmesi için sanırım 200 tl lik olan koxptan almamız gerekiyor. 2 gündür facebook uzerinden site üzerinden yazıp duruyorum ancak tek bir geri dönüş bile olmadı , ne bir bilgilendirme ne bir güncelleme Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
kadere61 Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi ayıp oluyor ama artık. 2 tane koxp aldık bekliyor günleri bitti. bir açıklama yap bari. facebook'tan takip ediyorum ordada sonuç yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 2, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 2, 2016 gönderildi ayıp oluyor ama artık. 2 tane koxp aldık bekliyor günleri bitti. bir açıklama yap bari. facebook'tan takip ediyorum ordada sonuç yok hocam 1 hafta falan oldu bende botu alalı , geri eklenen sürelerle şuan 11günü kaldı botumun inan verimli olarak kullanabildiğim sadece 1 saat. geri kalan zamanlarda hep bi aksaklık hep bir sorun . Tamam ellerinde olan birşey değil sorun çıkması onu anlıyorum, çözümlenmesi zaman da alabilir ona da kabulum ancak 2 gündür en ufak bir açıklama dahi yapılmadı speedy usko bot hakkında bırak güncelleştirmeyi. f5 tuşuna basmaktan tuşu eskittim şurada inan Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nouns Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi lütfen security alerte çözüm kullanamıyoruz........... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Driv3r20 Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi yazıklar olsun paramızla rezil oluyoruz. Bir daha speedy bot mu asla... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nouns Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi bu akşam olurmu yeni koxp Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 3, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 3, 2016 gönderildi @@DEVILCRAFT @@aktay28 speedy usko bota güncelleme ne zaman gelecek hocam dün bügün için açıklama yapılacağını söylemiştiniz. 3 gün oldu kullanamıyoruz botu artık bir el atın şuna lütfen... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
darkasdas Temmuz 4, 2016 gönderildi Share Temmuz 4, 2016 gönderildi bende aynı şekilde en son sürümü indirdim fakat sürekli ya gözlüklü yakalıyor yada dc ): Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Temmuz 4, 2016 gönderildi Share Temmuz 4, 2016 gönderildi açıklama yapıldı speedybot bayramdan sonra güncellenecek Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
deez1337 Temmuz 6, 2016 gönderildi Share Temmuz 6, 2016 gönderildi Arkadaşlar devilcraft başka bi konu altına yazmıştı çözülene kadar süreler gitmiycekmiş Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
nouns Temmuz 7, 2016 gönderildi Share Temmuz 7, 2016 gönderildi çözün artık premiumlar gidiyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 7, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 7, 2016 gönderildi Hocam teknik olarak bu aksam namazından sonra bayram bitiyor , bu aksam güncelleme geliyor demek mi oluyor bu @@aktay28 @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar