tolgabozkurt Oluşturuldu: Temmuz 1, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 1, 2016 beyler xskip v2xx oto loginde oyuna girer girmez oyundan atıyor bir daha giremeye calışıyor varmı yapabilen şu meteti @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
4caky Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi @@DEVILCRAFTY aynı sorun bendede var cözümü bilen avrmıdır acaba Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
4caky Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi ben normal v1.0.4 kullanıyorum exeyi secip oyuna giriş dedigimde kapanıyor beyler bilen varmı yada çözümü giremiyoruzda Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aleky Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi normal 20xx v1.0.4 de koxp ekranı gelmiyor zaten oyuna girince Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akaratay Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi Arkadaşlar koxpta sorun mu var ona göre alıcam şimdi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Temmuz 1, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 1, 2016 gönderildi gene bir sorunmu var? sadece bendemi diye kafayı yedim yani 150 tl v erdik normalde 30 veriyordur risk aldık kafayı yedirdi bana herkezdemi aynı ?? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
4caky Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi oraclegame giremiyoruz şuan giren varmı arkadaslar.. botla Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Wonnick Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi koxplar suanda fıxlenmıs halde yenı surumu bekleyınız Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
serhatyk Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi oyuna giriyorda koxp ekranı gelmiyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akaratay Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi Tam koxpu alıcaktım bu konuyu gördüm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
4caky Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi aynı sorun bendede var .. oraclegame giremiyoruz şuan giren varmı arkadaslar.. botla Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Aleky Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi çıkartırlar yakın zamanda açıklama gelir bekleyelim Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Temmuz 1, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 1, 2016 gönderildi keske gec alsaydım gitti 2 saat boşa Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akaratay Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi keske gec alsaydım gitti 2 saat boşa Boşa giden saatleri ekleme yaparlar merak etme Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
4caky Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi keske bir haber alsaydık iyi olucaktı .. cünki serverin ilk günü ve cok önemli @devilcrafty Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
ciiskin Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi sorma bende aldıktan sonra gördüm belkicez bakalım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
4caky Temmuz 1, 2016 gönderildi Share Temmuz 1, 2016 gönderildi beklemekten ötürü bir duyuru yapılsa cok hoş olucak insanın kafasında endişe bırakmak yöneticilik degildir biliyoruz hallediceklerini ama nezman ? soruyor insn kendi kendine Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Temmuz 1, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 1, 2016 gönderildi her büyük srver acıldıgında ilk 1. günn kosp iptal oluyor tesadüf diyemicem artık. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
PetitO Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi çözüm bekliyoruzzz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
krouse Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi yetkililerin acaba konuya bir cevap vermeleri çokmu zor yani yapıyoruz yada sorunu çözüyoruz 10dk veya 30 dk hatta 1 saate sorun düzelecek demek çokmu zor 150tl verip koxp alıyoruz ve şuan hergecen saat bizden gidiyor kimse sizden hayır beklemiyor parasıyla vermişiz hizmete bak sıfır yaptığınız ayıptır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akaratay Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi yetkililerin acaba konuya bir cevap vermeleri çokmu zor yani yapıyoruz yada sorunu çözüyoruz 10dk veya 30 dk hatta 1 saate sorun düzelecek demek çokmu zor 150tl verip koxp alıyoruz ve şuan hergecen saat bizden gidiyor kimse sizden hayır beklemiyor parasıyla vermişiz hizmete bak sıfır yaptığınız ayıptır Hocam boşa giden saatlerinizi eklerler bişeyinizin gittiği yok Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
aktay28 Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi yetkililerin acaba konuya bir cevap vermeleri çokmu zor yani yapıyoruz yada sorunu çözüyoruz 10dk veya 30 dk hatta 1 saate sorun düzelecek demek çokmu zor 150tl verip koxp alıyoruz ve şuan hergecen saat bizden gidiyor kimse sizden hayır beklemiyor parasıyla vermişiz hizmete bak sıfır yaptığınız ayıptır kardeş hangi koxptan bahsediyosun onuda yaz.giden saatleri ekliyoruz her seferinde zaten bilmiyormusun? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Okutan Temmuz 2, 2016 gönderildi Share Temmuz 2, 2016 gönderildi Normal bı xskıpp cıkarken oto logın neden cıkmıyor anlayamıoyorum.. Halbukı 1 hafta once sadece 150 tl verıp oto logınlı olacak demenıze ragmen su anda 30 tl lık bot alan adam oyunda ama 150 tl veren adam beklıyor Sızcede bı sacmalık yokmu bu ısın ıcınde _? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar