tolgabozkurt Oluşturuldu: Temmuz 3, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 3, 2016 (düzenlendi) 1 hafta once jetprxy den bütün proxylerim calsıyordu fakat dün 4 tane allım proxy bulunamadı diyor.satıcıya sordum proxylerimiz yurt içi diyor sorun nedir teşekkürler. @@DEVILCRAFT Temmuz 3, 2016 tarihinde tolgabozkurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
akaratay Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi xskip için proxy ne işe yarıyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi Sorun şu olabilir, oyunun sunucusu yurt dışında ise aldığın proxy sadece yurt içine açıksa bağlantı hataları alırsın girişte Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Temmuz 3, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 3, 2016 gönderildi giriş yapamıyorum ki oyuna.test et dedigimde proxy baglantı hatası diyor.siz yurt dışını kapattınız ya acaba bendeki yurt dısı proxymi aklıma sadece bu geliyor.sordum onu yurt ici dediler işin icinden cıkamadım. @@DEVILCRAFT Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 3, 2016 gönderildi Share Temmuz 3, 2016 gönderildi @@tolgabozkurt test et özelliği hatalı diyebilir fakat çalışır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar