Ahmet Gülcemal Oluşturuldu: Temmuz 6, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 6, 2016 oracle godrise abim koxp aldı abim kendi hesabına sıkıntısız giriyo ben giremiyorum bilgisayarı kapatıp actıgım zaman knight online exe bulunamdı diyo ve koxpun süresi boşa gidiyo bununla ilgili ya bi video cekin veya bi yardımcı olun... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Temmuz 7, 2016 gönderildi Share Temmuz 7, 2016 gönderildi kucuk kutucuktan exeyi sec.kosp skntısız dostum.sanırım sen yapamıyorsun.2 tane ayrı kospmu aldınız?eger 1 tane aldınız farklı yerlerden kullanıyorsanız hata verir.aynı ip üzerinden kullanılabilir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ahmet Gülcemal Temmuz 7, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 7, 2016 gönderildi 2 tane ayrı koxp aldık kardeşim abim sıkıtısız giriyo kendi hesabına benim hesabım ayrı giremiyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Ahmet Gülcemal Temmuz 7, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 7, 2016 gönderildi kardeşim konuyu biraz daha acarmısın rica etsem @@tolgabozkurt Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
tolgabozkurt Temmuz 7, 2016 gönderildi Share Temmuz 7, 2016 gönderildi dostum abin girebiliyorsa seninde aynı şekilde girmen lazım forumda hatalar ile ilgili konu var sanırım oradan bakabilrisn. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar