pedereme Oluşturuldu: Temmuz 7, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 7, 2016 USKO DA MULTİ GİRİŞİ NASIL YAPICAZ BİR VİDEO ANLATIM VARMI VE PORXY OLAYI NASIL ? NERDEN BULUCAZ ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
muco24 Temmuz 7, 2016 gönderildi Share Temmuz 7, 2016 gönderildi Sen dc yemeden 2 dakika durabiliyormusun oyunda hocam Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pedereme Temmuz 7, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 7, 2016 gönderildi Sen dc yemeden 2 dakika durabiliyormusun oyunda hocam walla multi giremiyorum tek charda sıkıntı yok oyunda 47 dk dır multi nasıl giricegimi bilmiyorum Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
muco24 Temmuz 7, 2016 gönderildi Share Temmuz 7, 2016 gönderildi Hangi versiyonu kullanıyosun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pedereme Temmuz 7, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 7, 2016 gönderildi (düzenlendi) v2126.1 multili versiyon da multisini cözemedim bilgide yok Temmuz 7, 2016 tarihinde pedereme tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 8, 2016 gönderildi Share Temmuz 8, 2016 gönderildi Kullanımı her zamanki sistem, koxp ve clientleri kopyalıyorsunuz . Videolu anlatımlar gelecektir kısa süre sonra Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pedereme Temmuz 8, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 8, 2016 gönderildi Kullanımı her zamanki sistem, koxp ve clientleri kopyalıyorsunuz . Videolu anlatımlar gelecektir kısa süre sonra porxy ücretsizmi ? ücretliyse nerden bulabiliriz ? yada diger porxy adresleri calışıyomu ? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar