recepsardoqan Oluşturuldu: Mart 29, 2014 Share Oluşturuldu: Mart 29, 2014 Öncelikle İyi günler. Idm-Amd gibi önemli şirketlerle ortak olarak çalışan ve aldığı kararla 2012 senesinde kapanan çizgi-tagem haziran ayında tekrar ücretsiz ve sanal olarak kurslara başlayacağını duyurdu.Eğer Bilişim sektöründe iş bulmak isteyen arkadaşlar varsa aşırı faydası olur.(kendimden biliyorum) Buradan alacağınız sertifikalar ileride genç kardeşlerime iş imkanında kolaylık sağlayacağına inanıyorum ve konu alıntı değildir sadece DevilCrafty.net topluluğuna özel olarak açılmıştır!! http://www.cizgi-tagem.org/ Buradan ÜCRETSİZ alacağınız üyelikle sanal ortamlarda alacağınız ÜCRETSİZ kurslarla kurs bitiminde sanal sınıf ortamında gireceğiniz sınavla Türkiye'de bilişim dalında daha kolay iş bulacağınıza inanıyorum Recep Sardoğan Farktır ! ( İlgilenenler 1 Teşekkürü Çok Görmezlerse Sevinirim ) :) mertyagli, DEVILCRAFT, cems150 ve 1 other buna tepki gösterdi 4 Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Larkozs Mart 29, 2014 gönderildi Share Mart 29, 2014 gönderildi saol kardesim cok yararli birsey sertifika onemli kendi adima zaten bilgisayar mezunuyum okulda gercekten hicbisey ogretmiyolar cok ciddiyim tabiki okuldan okula degisir bu ama benim ki boyleydi kendi cabalarimla bislerle ugrastm hrrneyse iste sertifika bende isterim farkli yerlerden farkli alanlarda is acisindan cok yararli olur :)) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
recepsardoqan Mart 29, 2014 gönderildi Yazar Share Mart 29, 2014 gönderildi @[member='Larkozs'] Umarım işine yaramıştır kardeşim buraya özel 1 paylaşım olmasını istemiştim :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Larkozs Mart 29, 2014 gönderildi Share Mart 29, 2014 gönderildi @[member='recepsardoqan'] Paylaşımın için teşekkür ederim yaramaz olurmu birçok kişinin işine yarar sağol :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
hasan725 Haziran 22, 2015 gönderildi Share Haziran 22, 2015 gönderildi yararlı Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
shadowfire Temmuz 19, 2015 gönderildi Share Temmuz 19, 2015 gönderildi Hangi alanda kendinizi geliştirmeye başlayacağınızı seçmelisiniz önce. Bir sürü alan var. Türkiye konusunda eksik olan coder'ler. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Bambamchat Temmuz 22, 2015 gönderildi Share Temmuz 22, 2015 gönderildi Bilgilendirme için teşekkürler :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SenatorTR Ağustos 8, 2015 gönderildi Share Ağustos 8, 2015 gönderildi nasıl katılıyoruz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cems150 Ağustos 8, 2015 gönderildi Share Ağustos 8, 2015 gönderildi Hocam türkiyede böyle girişimlerin çoğalması lazım gerçekten, çok güzel bir paylaşım teşekkürler... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
cems150 Ağustos 8, 2015 gönderildi Share Ağustos 8, 2015 gönderildi Kayıt oldum bile c# ve php de temelim var geliştirmeye çalışıyorum umarım uzmanlaşırız... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
bosnak1923 Ağustos 8, 2015 gönderildi Share Ağustos 8, 2015 gönderildi Süresi geceli cok olmuş hocam :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
NebukadNezaR Ağustos 8, 2015 gönderildi Share Ağustos 8, 2015 gönderildi anlamadım şimdi devam ediyormu yoksa süresi geçtimi? Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
SenatorTR Ağustos 8, 2015 gönderildi Share Ağustos 8, 2015 gönderildi hocam bidaha kurs ne zaman açılır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
karambitik Ağustos 8, 2015 gönderildi Share Ağustos 8, 2015 gönderildi Eyvallah sık kullanılanlara ekledim. Ben de düşünüyordum zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
25post Ağustos 8, 2015 gönderildi Share Ağustos 8, 2015 gönderildi bi daha kurs ne zaman acılır Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
dextrlok Aralık 3, 2015 gönderildi Share Aralık 3, 2015 gönderildi bu tür sertifikaları toplayın nekadar çok okadar iyi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
afro135 Aralık 4, 2015 gönderildi Share Aralık 4, 2015 gönderildi Faydalı bir siteye benziyor. Network alanında da biraz eğitim verseler tadından yenmez :) Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
htk0550 Ocak 4, 2016 gönderildi Share Ocak 4, 2016 gönderildi gerçekten faydalı güzel paylaşımm Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
zokta Ocak 16, 2016 gönderildi Share Ocak 16, 2016 gönderildi çok yararlı bir paylaşım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
sabotaj Ocak 22, 2016 gönderildi Share Ocak 22, 2016 gönderildi çok yararlı bir paylaşım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
KillThem Şubat 12, 2016 gönderildi Share Şubat 12, 2016 gönderildi bizim okulda öneriyolardı girdim çok degişik sarmadı sertifikalar faydalıymış ama iş bulmaya yarıyormu ne kadar dogru olur bilemem Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar