Driv3r20 Oluşturuldu: Temmuz 9, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 9, 2016 Merhaba, koxp güncellendi eyvalah ta bir türlü dc sorununu çözemediniz 1 dakika sonra dc yiyoruz. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
supzer Temmuz 9, 2016 gönderildi Share Temmuz 9, 2016 gönderildi 1 haftadir 2 dk dan fasla online kalmadikki zaten Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
smhstyle Temmuz 9, 2016 gönderildi Share Temmuz 9, 2016 gönderildi aynen oyle Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
pedereme Temmuz 9, 2016 gönderildi Share Temmuz 9, 2016 gönderildi beyler aynı sorun bendede wardı yeni sürümde oyunu botu komple pc den sildim tekrar yükledim legal oyuna girdim 5 10 dk takıldım sonra koxpla girdim ilk girişte XIGNCODE dolmuyo yarısına kadar geliyo 2. girişte sıkıntı cıkmıyo şuan 3 char oyunda XIGNCODE tamamlanana kadar diger charlara giriş yapmıyorum tamamlanınca 2şer kere giriyorum ama giriyorum deneyin isterseniz Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
supzer Temmuz 9, 2016 gönderildi Share Temmuz 9, 2016 gönderildi xigncode paketleri bekleniyor ve dc 2 kere degil 50 kere denedik trollemeyin Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Driv3r20 Temmuz 14, 2016 gönderildi Yazar Share Temmuz 14, 2016 gönderildi Sorun devam ederken birde sorun çözülmüş gibi konuyu kapatmaları yok mu delirtiyor insanı bi sorunu çözemediniz yazık yazık vallahi verdiğimiz paraya yazık.... Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 14, 2016 gönderildi Share Temmuz 14, 2016 gönderildi @@Driv3r20 kardeş son sürümü indir sorunu kalmasın büyük başlıkla konu açmak yasak açtığın konu o yüzden kapanıyor ve çöp kutusuna taşınıyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
D.C Temmuz 14, 2016 gönderildi Share Temmuz 14, 2016 gönderildi Otomatik Mesajdır. Bu konu yanlış yere veya forum kurallarına uygunsuz şekilde açıldığı için SpeedyBot USKO bölümünden "Çöp Kutusu". bölümüne taşınmıştır. Konu ile alakasız yerlere konu açmayınız, devamında konular onaylanmayabilir. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar