gamekanky Oluşturuldu: Temmuz 9, 2016 Share Oluşturuldu: Temmuz 9, 2016 Key Geçersiz 2 kez Yeşilyurtgame 1 kez SonTekliften satın aldım. Kimse cevap dahi vermiyor. Ne yeşilyurtgame ne devilcrafty 3 kez satın aldım ama elimde hiçbirşey yok bir an önce çözülmesini istiyorum. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
krlcn993 Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi aynı sorun bendede var ılgılenırsenız sevınırım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi Yeni keyler son çıkan sürümlerde kullanılabilecek şuan steam multili sistem geldi onda kullanabilirsiniz, multili ve multisiz sürümlerde yüklenecek bitince Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
star66 Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi kardeşim kodu yeni vermiş olduğun linkten sonra aldık ama hala hatalı key diyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
star66 Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi Yeni keyler son çıkan sürümlerde kullanılabilecek şuan steam multili sistem geldi onda kullanabilirsiniz, multili ve multisiz sürümlerde yüklenecek bitince el atarsan sevinecez yeni keyler yeni sürümde hatalı diyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi (düzenlendi) kardeş aldığın keyler sade multisiz speedybot içinse bunu indiriyorsun ona kayıt oluyorsun ve yüklüyorsun. SpeedyBot USKO Tek Client v2126.5 SpeedyBot SteamKO Tek Client v2083.52 Temmuz 10, 2016 tarihinde DEVILCRAFT tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
star66 Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi kardeş aldığın keyler sade multisiz speedybot içinse bunu indiriyorsun ona kayıt oluyorsun ve yüklüyorsun. yaptım kardeşim olmuyor hatalı diyor Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi @@star66 keyini ver bana özelden bakayım ne yapıyorsun Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi Database'yi tazeledim eğer hata alan varsa tekrardan denesin yüklemesi gerçekleşir Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
qwert099 Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi Database'yi tazeledim eğer hata alan varsa tekrardan denesin yüklemesi gerçekleşir yeni sürümde giriş yaparken id pass hatalı diyor ne yapmam lazım Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Hızır Ali Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi Bende şuanda aynı sorunu yaşıyorum ne yapmam gerekiyor acaba ? Epin geçersiz diyor. Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
DEVILCRAFT Temmuz 10, 2016 gönderildi Share Temmuz 10, 2016 gönderildi güncel koxpu i̇ndi̇ri̇n, yanliş koxpu i̇ndi̇rmeyi̇n ayrica. multi̇ cli̇entli̇ key aldiysaniz multi̇li̇ versi̇yonu i̇ndi̇ri̇n yoksa düz sürümü i̇ndi̇ri̇n! Yorum bağlantısı Sitelerde Paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar